Ülök a kocsiban épp piroslámpánál állok, lement a 9:30-as hírblokk a 96,4-en, ment valami "igazi mai sláger" a hírek után és a zene háromnegyede környékén egyszer csak egyik pillanatról a másikra néma csend és beleröhög Balázs, hogy hát bocsi rátenyereltem a keverőpultra és továbbléptette a zenét és kezdhettek dumálni hirtelen
 Ülök a kocsiban épp piroslámpánál állok, lement a 9:30-as hírblokk a 96,4-en, ment valami "igazi mai sláger" a hírek után és a zene háromnegyede környékén egyszer csak egyik pillanatról a másikra néma csend és beleröhög Balázs, hogy hát bocsi rátenyereltem a keverőpultra és továbbléptette a zenét és kezdhettek dumálni hirtelen   

azt hittem valaki rajtam kívül elcsípte ezt itt. Végre egy kis élőzéses baki. Pedig valamikor azt olvastam itt a fórumon tán Györke Atistól, hogy nem lehet lekeverni a zenét csak úgy hirtelen, hát most sikerült
  azt hittem valaki rajtam kívül elcsípte ezt itt. Végre egy kis élőzéses baki. Pedig valamikor azt olvastam itt a fórumon tán Györke Atistól, hogy nem lehet lekeverni a zenét csak úgy hirtelen, hát most sikerült  Gondolom az összes frekin így ment ki adásba
 Gondolom az összes frekin így ment ki adásba  Nem vette fel valaki?
  Nem vette fel valaki? 
noartist írta:Pedig naponta többszázezret fizetnek, csak hogy hallgassák már végre őket... Lol ezek szerint már pénzért se kell...Tomi76 írta:Most mondjam azt,hogy ezen nem csodálkozom? Megpróbálták ledugni az emberek torkán "hálózatosan", de nem ízlett nagyon sok mindenkinek.Sokan mondták már, hogy a Rádió 1 majd kinyír mindent, mert ahol megjelenik, ott halálra van ítélve minden helyi szereplő. Ez nem így lett, sőt!
http://radiosite.hu/jol-teljesitenek-a- ... e-szerint/
Csak két példa:
- Nyíregyháza: ott a Sunshine, ami helyi tartalmakban, zenei változatosságban köröket ver az 1-re, és már a Retro Rádiót megelőzve piacvezető. A Rádió 1 csak a harmadik, egyik helyi állomást sem tudta megelőzni.
- Szeged: talán a legnagyobb bukta egyelőre. Ugyan csak személyes vélemény, de szerintem a 88 az ország legjobb rádiója címért simán indulhatna, ha létezne ilyen. Gyakorlatilag az a 8,5%-os reach a futottak még kategória a 88 55,4 százaléka mellett. A Kossuth is 9,6%-ot produkál, és bár biztosan fog még erősödni a Vajna-féle hálózat Szegeden, nyakamat tenném rá, hogy egy pillanatra sem lesz piacvezető, amíg a Rádió 88 létezik.
Ez most csak egy gyors eszmefuttatás, de a számok nem hazudnak. A konklúzió tényleg az, hogy csak jobbat kell csinálni, és veszélytelen a Rádió 1. Az a napi pár órányi helyi tartalom, amit bepréselnek, önmagában kevés.

Tomi76 írta:Most mondjam azt,hogy ezen nem csodálkozom? Megpróbálták ledugni az emberek torkán "hálózatosan", de nem ízlett nagyon sok mindenkinek.Sokan mondták már, hogy a Rádió 1 majd kinyír mindent, mert ahol megjelenik, ott halálra van ítélve minden helyi szereplő. Ez nem így lett, sőt!
http://radiosite.hu/jol-teljesitenek-a- ... e-szerint/
frekivadasz írta:Mégis ez a topic pörög folyamatosan. Érdekes.És ez mióta van összefüggésben a hallgatottsággal, népszerűséggel? Talán pont ellenkezőleg - a legjobb rádiók topikjaiban gyakran hónapok óta nincs bejegyzés.