adam1400 írta:A tatabányai,veszprémi,kaposvári,fehérvári és pécsi pályázatoknál mikor lesz kihirdetve a nyertes? tudom pereskedés miatt most leállitották.De Fehérváron van már frekvencia,oda minek pályáztak?
Minden,ami rádiózás.
adam1400 írta:A tatabányai,veszprémi,kaposvári,fehérvári és pécsi pályázatoknál mikor lesz kihirdetve a nyertes? tudom pereskedés miatt most leállitották.De Fehérváron van már frekvencia,oda minek pályáztak?
adam1400 írta:A tatabányai,veszprémi,kaposvári,fehérvári és pécsi pályázatoknál mikor lesz kihirdetve a nyertes? tudom pereskedés miatt most leállitották.A veszprémi pályázattal az előző ülésen foglalkoztak, ha jól emlékszem.
Kovi02 írta:88.2-n nemrég az R1-es spotban "Kiskunmajsa első számú rádiójaként" emlegették az R1-t Ezt úgy,hogy nincs másik helyi,ami ott fogható,igazán fontosnak tartom megemlíteni.
noartist írta:Külön életet él a bed Balázsék alatt. Néha abszolút nincs a megszólalások alatt, néha simán megy a reklámblokk alatt is, ma pedig egy zene elején is észrevettem még (egy reklám-és hírblokkot követően!).Egyszerű a magyarázat.Balázs túlválata magát.Erre már nem tud odafigyelni.Amit ő csinál,azt már én se tudnám válalni.Persze tény,hogy a hangtechnikusa odafigyelhetne.
Marcii írta:A 91,9 frekit cserélt és akkor költözött 97,3-ra.zenefalo írta:Az a gödi Abszolút volt,az teljesen más,de tény hogy az is az övék volt.Marcii írta:A 91.9-en az a Pont FM érdekeltségébe tartozó rádió szólt?Az szerintem 97.3 volt, de lehet, hogy rosszul emlékszem.