Lehet, hogy tévedek és akkor elnézést. Na szóval a reggeli show műfaja valóban a nagy vízen túlról lett áthozva, viszont nagy általánosságban, évekkel ezelőtt és rádiótól függetlenül nem ez a tömény beszélgetés volt a jellemző. Egy reggeli sávban a vihorászás, poénkodás mellett is sokkal több zeneszám pörgött. Valahogy megvolt az egyensúly. Sőt ha felidézem a régi Rádió 1-es évek annó a 2000-es évek elejéről, ott is az volt. Poén, kacaj, hírek és rengeteg zene. Ma viszont Blamázséknál már nem ez a lényeg. De amúgy a 89,5-ön Bocsiék is sokszor nagyon belefledkeznek és csak mondják és mondják. Pedig akkor is működik a dolog ha több a zene. Van olyan rádió Magyarországon ahol sokkal több dalt játszanak ami egyáltalán nem megy az aktuális téma rovására és még élvezetesebb is hallgatni. De mondom régen még a Hepi Endréék idején ez így is volt.
Wolfman írta: ↑2018.03.21. 16:15De a 25 perces megszólalások szerintem nem. Vagy tévedek?Sakál írta: ↑2018.03.21. 14:50 Ide írom, mert talán Bolházsékra a legjellemzőbb ez. Tudja valaki, miért lett divat Magyarországon ez a "4 órát végigpofázunk, és csak rohadt keveset zenélünk" típusú rádiózás reggel zenei adókon? A kiforratlannak tartott 90-es években ettől sikított volna egy rendes programigazgató, illetve külföldi rádiókban sem vettem még észre 20-30 perces egybefüggő megszólalásokat. Max. 5 perc, de inkább csak 1-2. Nem gondolom magam rádiós gurunak, úgyhogy nem azt akarom mondani, hogy ez így biztos szar (bár nekem személy szerint nem tetszik), valóban kíváncsiságból kérdezem az okot.Úgy tudom, a morning show műfaja Amerikából lett behozva.