Dani írta:tomee írta: ↑2018.03.25. 12:21
Összefoglalva azért elmondható, hogy mostanra szinte az egész rádió Balázsék köré épült. (Ez annak idején, nagyjából 2005-2011 között egyébként leginkább Bárány Attiláékra volt jellemző). Bár én azért érzékelem azt is, hogy Balázsék műsora is némiképp elfáradt 2009 óta. Ez még nem egy bevallott dolog, de ugyanakkor elég egyértelmű jelei vannak annak, hogy a mostani éra után már aligha várható valami újabb felfrissülés. Legalábbis nagyon meglepődnék, ha így lenne.
Akkor azt magyarázd el nekem, hogy a rádió zenei felhozatala miért nem hasonlit egy kicsit sem a valamikori ClassFM zenei kinálatára? Mert ha valóban Balázsék köré épült a rádió, akkor ennek a zenei irányban is mutatkoznia kellene azért.
Semmi összefüggést nem látok a kettő között. Én arról beszélek, hogy a rádió legerősebb időszaka a reggeli műsorsáv, történetesen Balázsék miatt, csak úgy, mint anno a Class-on, de utána szó szerint bezuhan a hallgatottság.
Eleve a kérdést sem értem: mi köze egy rádió zene stílusához ahhoz, hogy kik vezetnek ott műsort?! Illetve de, értem, korábban is olvastam olyan gondolatokat, hogy bizonyos műsorvezetők azért vannak egy helyen, mert szeretik az ott játszott zenéket (nem pedig azért, mert biztos munkahely, jó fizetéssel, családjuk van, gyerekeket kell nevelni, iskoláztatni, miegymás...).