Kukac a mi oldalunkon áll(t), bizonyára azért töröltette, mert zavarhatta, hogy gyakran egyoldalú a moderálás, én is ez miatt nem írtam közel fél évig ide! Most viszont, mivel választások jönnek, és láttam hogy a Pasa nevezetű felhasználó mennyi ostoba valótlanságot, hazugságot írt ide, úgy gondoltam, ehhez nekem is lesz egy-két szavam. Nyugi választások után ismét eltűnök, akár mi lesz az eredmény. Annyit azért megjegyeznék, ha nem lesz semmi változás, újabb erős többséget fog szerezni a fidesz, ki merem mondani, hogy nagy szarban lesz az ország, 2020 után gazdaság csődbe is mehet, mivel ismét több tízezren, akár százezren is itt fogják hagyni az országot! Az ismerőseim közt is többen vannak, akik mondták, hogy ezt a választást még megvárják, aztán, ha marad orbán gátlástalan hatalma, mennek is nyugatra! Ez pedig soha nem látott munkaerő hiányt és erős gazdasági recessziót fog előidézni!
És most lehet kurrogni, ugatni, de figyeljétek meg, hogy ez így lesz, egy esetleges kétharmadhoz közelítő fidesz eredmény után!
És most lehet kurrogni, ugatni, de figyeljétek meg, hogy ez így lesz, egy esetleges kétharmadhoz közelítő fidesz eredmény után!