RADIOSITE Fórum

• Politika

#174999  Szerző: asr27

frekivadasz írta: 2018.04.05. 16:44
asr27 írta: 2018.04.05. 14:18
Pasa írta: 2018.04.02. 19:54 Naja, épp ugyanezt csinálja az összes ellenzéki párt is, csak már régebb óta.
Neked még most is valami más van az eszed helyén, ha így gondolod.
A személyeskedés már kiment a divatból mióta nem jártál itt. Helyébe az ún. érvelés került.
Ez nem személyeskedés, ez tény, ez a csúf igazság! Egyébként meg, nem ment ki a divatból, a fidesz maffia minden egyes alkalommal személyeskedéssel válaszol az ellenzék kérdéseire, akár a parlamentben, akár a médián keresztül!. Az más kérdés, hogy te meg a többi fideszes ezt nem veszi észre, mert nem akarja. Ha pasa elvtárs személyeskedett volna, neked az sem szúrta volna a szemedet. ;)
 #174998  Szerző: frekivadasz

asr27 írta: 2018.04.05. 14:18
Pasa írta: 2018.04.02. 19:54 Naja, épp ugyanezt csinálja az összes ellenzéki párt is, csak már régebb óta.
A személyeskedés már kiment a divatból mióta nem jártál itt. Helyébe az ún. érvelés került.
 #174997  Szerző: noartist

Pasa: semmi bajom azzal, ha egy tévé kormánypárti, bármi. Az Echo TV-t, mindent elfogadnék, DE hazudnak! Nem én mondom, hanem a bíróság. Jogerősen!

Csak a legnagyobb ellenzéki párttal szemben több mint száz (!) alkalommal buktak pert. Sluszpoén: jogerőre emelkedett ítélet ide vagy oda, a törvényileg előírt helyreigazításokat b*sszák lehozni. Talán 1-2 jelent meg az ORIGO-n.

Az általad gyűlölt ellenzéki médiumok vajh’ miért nem buknak el ennyi pert? És ki a gerinctelenebb: aki elismeri, és lehozza, vagy aki vállat von, abban a hitben hagyva az olvasót, hogy a korábban leírtak igazak?

Ami ennél is extrémebb: hivatkozni egy írásban egy korábbi cikkre, amiről a bíróság is kimondta, hogy baromság (és felszólította annak eltávolítására!).

Nem is értem, miféle hangulatkeltésről beszélsz. Egyszerűen kézzel fogható bizonyítékok vannak arra, hogy a Tények a pofánkba hazudik. És még be sem ismeri, hanem egyenesen reklámot csinál belőle, amit a képünkbe tol. Igen, Sixx-nek van egy stílusa, de ne feledkezzünk meg Bayer Zsoltiról sem.

Ez hírhamisítás, az emberek szándékos megtévesztése. Nincs “de”.
 #174996  Szerző: asr27

Pasa írta: 2018.04.05. 10:39
noartist írta: 2018.04.04. 16:49 Mélyen a szemedbe néz, majd arcon köp a Tények
Ez a cikk egy hangulatkeltő hazug fizetett hányás.
A TV2 híradója a politikamentes részét nézve rendben van. Politikailag persze elfogult, éppen úgy, mint az RTL-é, csak nem hazudik akkorákat.
Tudomásul kéne már végre mindenkinek (ellenzékinek is!) vennie, hogy független média nincs. Ugyanakkor ha valamire konkrét adatok, bizonyítékok vannak, azt tényszerűen helyes közölni. Na már most aki szerint nincs migránsprobléma, az vagy hülye, vagy hazudik...
a hangulatkeltő, hazug, fizetett hányás az a tényekben és úgy álltalában a tv2-n hangzik el nap, mint nap! nevetséges vagy! a tv 2 megnevezhetetlenül nagyobbakat hazudik, mint az RTL! nem egyszer kapott már büntit mind a tv 2 mind az M1!!!
https://www.hirado.hu/belfold/cikk/2018 ... eigazitas/
 #174995  Szerző: asr27

Marcii írta: 2018.04.03. 20:54
djlacee írta: 2018.04.03. 20:02 Én szívesen látnék egy Orbán-Soros vitát. Vagy egy Orbán-bárki vitát.
Ezt el is felejtheted,nincs benne annyi
Soha nem mer és nem is fog kiállni a magyar emberek elé, csak a saját hívei elött mer beszélni is! Európa legmocskosabb kormányfője! (de remélem már nemsokáig!)
 #174994  Szerző: asr27

Pasa írta: 2018.04.03. 19:05
Marcii írta: 2018.04.03. 13:59De az ő lejáratókampányaik érvekkel voltak alátámasztva,míg a mostani Sorosbérenc meg Orbán vagy Turbán kampány esetében semmi felmutatható bizonyíték sincs.
Azok csak érvek voltak, bizonyíték nélkül. A soroskampányban viszont a legnagyobb bizonyíték maga Soros György, aki nem tagad, sőt nyilatkozatban el is ismerte...
Orbánék amit kommunikálnak, ahok a legnagyobb hazugságok, bizonyítékok nélkül! de neked lehet beszélni, mert te vak, agymosott és ostoba is vagy! csak azt látod meg, amit te akarsz! 86 vagy 87 éves öregembertől féltek, az eszemet eldobom, olyan ostoba vagy :D Soros terv nem létezik, nem ismert el semmit! Főleg nem azt, amit orbánék hazudoznak!
 #174993  Szerző: asr27

#174992  Szerző: asr27

Marcii írta: 2018.04.02. 12:45 Azért vicces,hogy a Fidesz az utolsó napokban milyen szánalmas és logikátlan módon próbálja lejáratni a többi pártot.
Én nem viccesnek, hanem szánalmasnak és bosszantónak tartom. Továbbá vérlázító, hogy az elmúlt 3 hétben minden magyar postaládában ott landol hetente egy lokál extra nevű szennyújság, ami másról nem szól, csak Vona lejáratása, a fidesz által kitalált hazugságokkal, amiknek semmi, de semmi valóságalapja nincs! Börtönbe kéne csukni azt, aki ezeket a hazugságokat kreálja és terjeszti! A mi pénzünkön hazudják szét az országot, és a sok agymosott zombi, még most sem látja mi folyik ebben az országban amióta a fidesz maffia hatalomra került! Ilyen aljas, hazug és mocskos kampány még soha nem volt, amióta én emlékszem!
 #174991  Szerző: asr27

altermanus írta: 2018.04.01. 13:32
Dani írta: 2018.04.01. 12:08 Mire tippeltek, kik nyernek április 8.-án a választáson?
Jó kérdés. Nekem az a véleményem, hogy egy erős jobbik ellenzék lesz, vagy egy gyenge kormány lesz.
Viszont akkor itt is leírom, hogy szerintem a visszaléptetésekkel nem mennek semmire sem, sőt, azt is gondolom - bár kézzel fogható bizonyíték nincs rá -, hogy simicska az LMP-nek is osztogat tanácsokat, mivel ők sem léptetnek vissza senkit sem. Na már most! Miért írtam én ezt le?

Ha egy körzetben lesz egy Fidesz-KDNP, Jobbik, és mondjuk egy DK-s képviselő jelölt - magamból indulok ki -, Gyurcsány Feri pártjára nem szavazok, mert majd megint hazudnak reggel, éjjel, meg este. Jobbik túl szélsőséges párt, A Fidesz........................... tudjuk miről beszélünk...
Szerintem úgy kellene csinálni, mint hódmezővásárhelyen, független képviselőket jelöltetni. Bár én azt sem tartom kizártnak, hogy a jobbik fog nyerni, azt sem, hogy a fidesz, de a mostani kormánynak szerintem nagyobb esélye van maradni, mint az, hogy a jobbik nyerjen. De állítom nektek, ebben is lesz botrány...
Már ne haragudj, de te nagy tévedésben vagy! Már rég nem a Jobbik a szélsőséges párt, hanem a fidesz. Sőt! A fidesz már csak a jelenleg meglévő agymosott szavazótáborához akar szólni, nem pedig az összes magyar polgárhoz. Ezzel együtt, csakis őket képviseli már.
 #174990  Szerző: asr27

Dani írta: 2018.04.01. 14:18
altermanus írta: 2018.04.01. 13:32
Dani írta: 2018.04.01. 12:08 Mire tippeltek, kik nyernek április 8.-án a választáson?
Jó kérdés. Nekem az a véleményem, hogy egy erős jobbik ellenzék lesz, vagy egy gyenge kormány lesz.
Viszont akkor itt is leírom, hogy szerintem a visszaléptetésekkel nem mennek semmire sem, sőt, azt is gondolom - bár kézzel fogható bizonyíték nincs rá -, hogy simicska az LMP-nek is osztogat tanácsokat, mivel ők sem léptetnek vissza senkit sem. Na már most! Miért írtam én ezt le?

Ha egy körzetben lesz egy Fidesz-KDNP, Jobbik, és mondjuk egy DK-s képviselő jelölt - magamból indulok ki -, Gyurcsány Feri pártjára nem szavazok, mert majd megint hazudnak reggel, éjjel, meg este. Jobbik túl szélsőséges párt, A Fidesz........................... tudjuk miről beszélünk...
Szerintem úgy kellene csinálni, mint hódmezővásárhelyen, független képviselőket jelöltetni. Bár én azt sem tartom kizártnak, hogy a jobbik fog nyerni, azt sem, hogy a fidesz, de a mostani kormánynak szerintem nagyobb esélye van maradni, mint az, hogy a jobbik nyerjen. De állítom nektek, ebben is lesz botrány...
A Jobbik, ha valóban kormányt akar váltani, akkor miért nem áll össze egyik párttal sem? Nem furcsa ez egy kicsit?
Talán azért, mert nem lenne jó ötlet nekik, ha a bukott MSZP-vel, vagy a DK-val összefognának, mert lehet, hogy több szavazót vinne, mint hozna. Egyedül a Jobbik képes a fidesz abszolút többségét megakadályozni!
  • 1
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 517