RADIOSITE Fórum

• Politika

#175011  Szerző: noartist

frekivadasz írta: 2018.04.05. 18:34 Ha jól sejtem, ez nem nekem szólt. Csak mert így félreérthető.
Igazad van, elnézést. Töröltem is.

Neked címezve: mindenkinek ugyanannyi esélye van. Ha viszont valahol nagyon eldurvul a vita, gyorsabban harapunk, de soha, senkit nem moderálunk alaptalanul. Sőt, mindig írunk indoklást is.

Nem célunk, hogy az egész fórum csak moderált hozzászólásokból álljon. Az nekünk sem buli. Ha nem tévedek, hónapok óta nem is volt szükség ilyesmire.
 #175010  Szerző: frekivadasz

Ha jól sejtem, ez nem nekem szólt. Csak mert így félreérthető.
 #175008  Szerző: frekivadasz

A jóelőbb bandscan közben megálltam egy kicsit a Kossuthon - nem nehéz jópárat találni a sávban ugye - és érdekes módon egymás után ellenzéki reklámok mentek. Hát hogy lehet ez?
 #175007  Szerző: frekivadasz

asr27 írta: 2018.04.05. 18:09 ... gyakran egyoldalú a moderálás...
Nos, ebben van valami. Van, akinek valamiért mindig van egy újabb utolsó esélye.
 #175005  Szerző: BMáté

Dani írta: 2018.04.01. 12:08 Mire tippeltek, kik nyernek április 8.-án a választáson?
A Fidesz-KDNP pártszövetség, ez nem kérdés, és ez így is van jól.
Meglátásom/megérzésem szerint a Fidesz abszolút többséget fog szerezni a Parlamentben. Ez így rendben is van, de legyünk korrektek, mert ezenkívül további két eredmény is szóba jöhet, mégpedig a "kevesebb, mint a mandátumok 50 %-a" és a "2/3-ad". Ne legyenek illúzióink! Ez utóbbi két lehetséges eredmény közül bármelyik káros lenne az országnak.
A Jobbik lesz a legnagyobb ellenzéki erő, szerintem ez sem kérdés. Nem csodálkoznék ha a parlamenti helyek 30-35 %-át is elvinnék akár, sőt...
Bejut még a DK és az LMP.
A bejutási küszöbön fog billegni a Momentum. Bár nekem nem ízlik minden ponton a politikájuk (néhány vadhajtást még le kell vetkőzniük), de az irányvonaluk nem rossz, én személy szerint adnék nekik 5 %-ot (de nem többet, egyelőre legalábbis!).
A MSZP-P egy nagyon érdekes kérdés. Mivel ők is pártszövetségként indulnak, ezért rájuk is 10 %-os küszöb vonatkozik. 9-12 % között mérik őket. Őszintén remélem, hogy nem jutnak be (egyéniben lesz pár győztesük, de legalább a lista kieshetne...). Félretéve mindent, az elmúlt 8 év legnagyobb, és legjobb politikai/közéleti eredménye lenne, ha az MSZP-t ki lehetne takarítani végre(számomra a rendszerváltás folyamata is ezzel zárulna le).
A Kétfarkú Kutyapárt nem fog bejutni, de jó szereplésük lesz, ebben biztos vagyok. 2-3 %-al zárják majd a vasárnapot, szerintem.
 #175004  Szerző: asr27

Kukac a mi oldalunkon áll(t), bizonyára azért töröltette, mert zavarhatta, hogy gyakran egyoldalú a moderálás, én is ez miatt nem írtam közel fél évig ide! Most viszont, mivel választások jönnek, és láttam hogy a Pasa nevezetű felhasználó mennyi ostoba valótlanságot, hazugságot írt ide, úgy gondoltam, ehhez nekem is lesz egy-két szavam. Nyugi választások után ismét eltűnök, akár mi lesz az eredmény. Annyit azért megjegyeznék, ha nem lesz semmi változás, újabb erős többséget fog szerezni a fidesz, ki merem mondani, hogy nagy szarban lesz az ország, 2020 után gazdaság csődbe is mehet, mivel ismét több tízezren, akár százezren is itt fogják hagyni az országot! Az ismerőseim közt is többen vannak, akik mondták, hogy ezt a választást még megvárják, aztán, ha marad orbán gátlástalan hatalma, mennek is nyugatra! Ez pedig soha nem látott munkaerő hiányt és erős gazdasági recessziót fog előidézni!

És most lehet kurrogni, ugatni, de figyeljétek meg, hogy ez így lesz, egy esetleges kétharmadhoz közelítő fidesz eredmény után!
 #175003  Szerző: frekivadasz

asr27 írta: 2018.04.05. 17:02
frekivadasz írta: 2018.04.05. 16:44
asr27 írta: 2018.04.05. 14:18
Neked még most is valami más van az eszed helyén, ha így gondolod.
A személyeskedés már kiment a divatból mióta nem jártál itt. Helyébe az ún. érvelés került.
Ez nem személyeskedés, ez tény, ez a csúf igazság! Egyébként meg, nem ment ki a divatból, a fidesz maffia minden egyes alkalommal személyeskedéssel válaszol az ellenzék kérdéseire, akár a parlamentben, akár a médián keresztül!. Az más kérdés, hogy te meg a többi fideszes ezt nem veszi észre, mert nem akarja. Ha pasa elvtárs személyeskedett volna, neked az sem szúrta volna a szemedet. ;)
Csak hogy Pasa nem személyeskedett. Te pedig igen, és még folytatod is. Van még kérdés?
 #175002  Szerző: frekivadasz

Wolfman írta: 2018.04.05. 17:40 Asszem, már sejtem, miért töröltette kukac a profilját. :D
Nem hiszem hogy ezért. Inkább azért, ami miatt más rádiós szakembert sem látsz a fórumon.
 #175001  Szerző: Wolfman

Asszem, már sejtem, miért töröltette kukac a profilját. :D
 #175000  Szerző: noartist

Akkor ezúton kérlek meg benneteket, hogy a egymás sértegetését hagyjátok abba. Természetesen mindenki ütköztetheti a véleményét, de a másiknak ne romboljunk neki! Tudom, hogy itt tart a közhangulat, de nem szeretnék moderálni a másik szar alakozása miatt.

Köszönöm!
  • 1
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 517