RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#175545  Szerző: Marcii

Wolfman írta: 2018.05.09. 15:18 http://radiosite.hu/uj-szakaszba-erkezi ... apalyazat/
A témák között van még 16 Rádió 1-et üzemeltető cég műsoridő-módosítás iránti kérelme is. Érdekesség, hogy a héten bejegyzésre került két domain a Rádió 1-hez köthető Oxygen Group Kft. által, a radio1miskolc.hu és a radio1szekszard.hu címekre. A két oldalon jelenleg a rádió logója és egy lejátszó van, amivel a két város helyi adását lehet hallgatni.
Ez mit jelenthet?
többet akarnának belefektetni a helyi jellegbe?
 #175544  Szerző: Wolfman

http://radiosite.hu/uj-szakaszba-erkezi ... apalyazat/
A témák között van még 16 Rádió 1-et üzemeltető cég műsoridő-módosítás iránti kérelme is. Érdekesség, hogy a héten bejegyzésre került két domain a Rádió 1-hez köthető Oxygen Group Kft. által, a radio1miskolc.hu és a radio1szekszard.hu címekre. A két oldalon jelenleg a rádió logója és egy lejátszó van, amivel a két város helyi adását lehet hallgatni.
Ez mit jelenthet?
 #175490  Szerző: BMáté

Nightman írta: 2018.05.05. 14:59 Ránéztem a szolnoki 90.4 adójára,és igen,Pest felé van irányítva.. :)
Nekem a vasútállomásról úgy tűnt, hogy inkább Tiszakécske, Csongrád fele van irányítva, nagyjából 180-190 fokos irányba. A hivatalos koordináció is ezt támasztja alá, ugyanis 300-60 fok között csillapítva van/kellene legyen.
 #175476  Szerző: Tomi76

Köszi szépen az infókat! ;) Majd még arra leszek kíváncsi, és le is fogom tesztelni bár majd csak jövő hónapban, hogy Karcag-Püspökladány vonalban mennyire szól el.
 #175475  Szerző: Nightman

No igen,voltam bár a Tisza tóig nem jutottam el,tiszagyendáig viszont igen.
Teljesen ok ott a szolnoki r1,de ami meglepő volt,hogy a másik 2 szolnoki rádió is,ami azért is érdekes mert pl a 102.4 vétele Nyugati irányban 5-10 km után rohamosan romlik..
 #175472  Szerző: Kovi02

Sakál írta: 2018.05.06. 11:10 "Nora En Pure és a Tears In Your Eyes az igazi Rádió 1-es újdonság!"
Az Attis... aki semmi mást nem hallgat, csak Rádió 1-et, annak az.
Már több mint 1 éves szám,és szerintem marhára nem illik az R1 rotációjába. A Music FM-et meg szerintem nyugodtan másolhatják,szerintem a leghallgathatóbb rádió az országban. (ott ment eddig egyetlenként,meg ahogy néztem ami a Musicon heavy rotációs újdonság,az hirtelen az lesz az R1-en is pl. Lost Frequencies-Crazy)
 #175471  Szerző: Tomi76

Nightman írta:Én Szombaton az ÉK-i irányt tudom meglesni,Tisza tóig megyek,meglátjuk meddig jön.
Az tuti hogy tovább mint az Aktív.. :)
Na mik a tapasztalatok? Meddig szólt és milyen minőségben?
 #175468  Szerző: Sakál

A másik ami nagyon tetszett: "A Rádió 1-es DJ-ket hallgatják legtöbben az országban!"
Hát kit hallgatnának b+?! Egyetlen valódi konkurencia van országos szinten, a Petőfi, azt meg nagyon csúnya volna nem megverni hallgatottságban.
 #175467  Szerző: Sakál

"Nora En Pure és a Tears In Your Eyes az igazi Rádió 1-es újdonság!"
Az Attis... aki semmi mást nem hallgat, csak Rádió 1-et, annak az.
 #175460  Szerző: Nightman

Ránéztem a szolnoki 90.4 adójára,és igen,Pest felé van irányítva.. :)
  • 1
  • 575
  • 576
  • 577
  • 578
  • 579
  • 1031