RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#175593  Szerző: Gr3g0ry

Nightman írta: 2018.05.12. 19:14 Biztos vannak sokan akik tudják hogy működik a Rádió1 vidéki "rendszere" s mivel ők nem írták le,hadd ne én romboljam le a ...
No de egy példa..
Helyi műsoridőben,reggel 10 után..
Hogy tud lenni Györke Attis Budapesten ahol minden megszólalását "96,4"-es frekivel kezdi,miközben Szolnokon,ahol minden megszólalás 90,4-gyel kezdődik,szintén ő van.. Uszkve 100km.. :D
Kapísi?
Helyi technikus.. :lool:
Ez esetben 2 dolog lehetséges:
- A jól bevált módszer, amit minden rádió ismer(na jó, én sem lőném le, de gondolom értik egyesek)...
- Vagy attis felváltva adja a megszólalásokat(miközben egyiken zene megy, a másikon megszólal és fordítva).
 #175592  Szerző: Gr3g0ry

robert11 írta: 2018.05.12. 21:02 püspökladányig régen nem szólt el a szolnoki freki vagy csak az autórádió volt nagyon gyenge melyen hallgattam.
Ott viszon t már be lehetett fogni az akkori 92 3as frekit most meg szerintem jöhet ott a fm 95 vagy a szoboszlói freki ha már szól esetleg.
Nem tudom végül elindult e vagy sem azért nem állítom biztosra nem emlékszem milyen hír járta régebben ezzel kapcsolatban.
Természetesen szól a 100.6.
 #175589  Szerző: noartist

Majka - Mindenki táncol

Kétszer is visszanéztem a rádióra, nem-e véletlen átkapcsoltam a Petőfire.
 #175587  Szerző: robert11

püspökladányig régen nem szólt el a szolnoki freki vagy csak az autórádió volt nagyon gyenge melyen hallgattam.
Ott viszon t már be lehetett fogni az akkori 92 3as frekit most meg szerintem jöhet ott a fm 95 vagy a szoboszlói freki ha már szól esetleg.
Nem tudom végül elindult e vagy sem azért nem állítom biztosra nem emlékszem milyen hír járta régebben ezzel kapcsolatban.
 #175584  Szerző: Nightman

Biztos vannak sokan akik tudják hogy működik a Rádió1 vidéki "rendszere" s mivel ők nem írták le,hadd ne én romboljam le a ...
No de egy példa..
Helyi műsoridőben,reggel 10 után..
Hogy tud lenni Györke Attis Budapesten ahol minden megszólalását "96,4"-es frekivel kezdi,miközben Szolnokon,ahol minden megszólalás 90,4-gyel kezdődik,szintén ő van.. Uszkve 100km.. :D
Kapísi?
Helyi technikus.. :lool:
 #175555  Szerző: Marcii

Kovi02 írta: 2018.05.09. 21:20
nyikolaj írta:Igen. És szerintem ez már nem fog változni! Szégyen!!! Többször küldtem sms-t is ez ügyben,e-mailben is megfogalmaztam többször a problémát, de még válaszra se méltattak.
Tavaly ilyenkor még a hevesi is sokat késett(olyan 15 percet),azzal se foglalkoztak?

Errefelé minden freki össze van hangolva rendesen, Szeged 87,9 Kiskunmajsa 88,2 Dunaföldvár 106,5 és Baja 94,3 között semmi késés nincs,pedig az O3-as időszakban 3-5 perc késés volt Földvárhoz képest a többi frekin.
De a helyi műsorblokkal nem jár egy rohadt technikus,aki ezekre odafigyel?Vagy vidéken az alacsony költségvetéssel megy?
 #175552  Szerző: Kovi02

nyikolaj írta:Igen. És szerintem ez már nem fog változni! Szégyen!!! Többször küldtem sms-t is ez ügyben,e-mailben is megfogalmaztam többször a problémát, de még válaszra se méltattak.
Tavaly ilyenkor még a hevesi is sokat késett(olyan 15 percet),azzal se foglalkoztak?

Errefelé minden freki össze van hangolva rendesen, Szeged 87,9 Kiskunmajsa 88,2 Dunaföldvár 106,5 és Baja 94,3 között semmi késés nincs,pedig az O3-as időszakban 3-5 perc késés volt Földvárhoz képest a többi frekin.
 #175551  Szerző: nyikolaj

Igen. És szerintem ez már nem fog változni! Szégyen!!! Többször küldtem sms-t is ez ügyben,e-mailben is megfogalmaztam többször a problémát, de még válaszra se méltattak.
 #175550  Szerző: BMáté

Maradva Miskolcnál, még mindig 2-3 percet késik az ottani adás?
 #175548  Szerző: nyikolaj

Ebből is látszik,hogy lenne igény még helyi kereskedelmi rádióra ha pl Miskolcot vesszük! Vagy esetleg a helyi team fantáziál egy saját R1 Miskolcban, hasonlóan mint B.csabán?
  • 1
  • 574
  • 575
  • 576
  • 577
  • 578
  • 1031