Szabi írta:Attis, nekem hót nyóc, hogy közszolgálatinak vagy kereskedelminek vallja magát, legyen jó és kész. Most ez ilyen jellegtelen se-se korcs, ráadásul még szar is. Pedig milyen nagy reményekkel várta mindenki 2 éve a megújulást a MFP fórumon...Teljesen egyet kell értsek veled. De azért nem tök 8, h keró rádió, vagy állami. Mert ha ezt a műsort a Rádió Café csinálná, nem tiltakoznánk ellene. Kereskedelmi rádió, magáncég, azt csinál a frekivel, amit akar vagy amiben megállapodott az ORTT-vel.
Egyébként ha már húde kétéve pezsdülünk a nagyonzenére, akkor csinálhatnának valami szép honlapot is a terméküknek, mondhatni itt a röpke alkalom(, pö...)! Mert ez hányadék.
A nagyon zenére meg azt mondom: az RTL Klub egyik legjobb műsorában, a XXI. században nyilatkozta Csillag progi igi úr, h újat hoztak a magyar éterbe. Hát nem tudom. Vidéken talán. Pesten tuti nem. Érdekes egy helyzet. Gyakorlatilag én oda tudok csak kilyukadni, h egy közszolgálati rádió kereskedelmi korcsként megy. Ami nem baj. De a közszolgálati elemek elmaradtak.