RADIOSITE Fórum

• Retro Rádió

#175805  Szerző: tomee

Tomi76 írta:
Dani írta:Nekem meg az jutott az eszembe, hogy mi van, ha Balázsék át akarnak majd menni erre az adóra?
Nyilván a Rádió 1 csak olyan simán ezt nem engedné, talán van is valami ilyesmi a szerződésben. Viszont ha mégis megtörténhetne ez, akkor az a R1-nek egyeneságon a hallgatottság magas fokú visszaesését jelentené.
Hát röhögjetek ki, de bennem még az is átfutott, hogy Bochkoréknak tesznek egy zsíros ajánlatot. Összerakott csapat, sokan szeretik őket, egyértelműen jól járnának velük. Ami hercehurca várható majd a jelenlegi munkahelyükön, nem biztos, hogy kivárnának addig.
 #175802  Szerző: Tomi76

Dani írta:Nekem meg az jutott az eszembe, hogy mi van, ha Balázsék át akarnak majd menni erre az adóra?
Nyilván a Rádió 1 csak olyan simán ezt nem engedné, talán van is valami ilyesmi a szerződésben. Viszont ha mégis megtörténhetne ez, akkor az a R1-nek egyeneságon a hallgatottság magas fokú visszaesését jelentené.
 #175801  Szerző: Dani

tomee írta: 2018.05.23. 19:23 Én leginkább a reggeli műsorukra leszek kíváncsi, hogy Balázsék kapjanak már némi konkurenciát.
Nekem meg az jutott az eszembe, hogy mi van, ha Balázsék át akarnak majd menni erre az adóra?
 #175800  Szerző: tomee

Én leginkább a reggeli műsorukra leszek kíváncsi, hogy Balázsék kapjanak már némi konkurenciát.
 #175796  Szerző: Gr3g0ry

Dani írta: 2018.05.23. 17:31 Nem csak a név a fontos, hanem az is, hogy milyen zenéket fog játszani. Despacito és társait, vagy végre nyitnak a szélesebb hallgatottság felé is?
Adok neki egy esélyt: Ha ez is ugyanazokat játsza mint a legtöbb rádió akkor (ezt is) kerülni fogom.
 #175792  Szerző: Csongii

szabogabor10 írta: 2018.05.23. 16:40 Vajon DAB+-on fenn lesznek? Szerintem kizárt. És ez az ország szégyene. Ahogy az is, hogy továbbra sincs még 50%-os lefedettség se.
Először jó lenne, ha a teszt üzemből kikerülne a DAB+, akkor utána már lehetne tolni neki a terjeszkedést. Rohadtul ideje lenne, mert akkor lenne értelme a boltokban megjelenni a vevőkészülékekkel és az árak is elindulhatnának kicsit lefelé.
 #175791  Szerző: Dani

Nem csak a név a fontos, hanem az is, hogy milyen zenéket fog játszani. Despacito és társait, vagy végre nyitnak a szélesebb hallgatottság felé is?
 #175789  Szerző: szabogabor10

Vajon DAB+-on fenn lesznek? Szerintem kizárt. És ez az ország szégyene. Ahogy az is, hogy továbbra sincs még 50%-os lefedettség se.
 #175787  Szerző: Marcii

A danubiusradio.hu még szabad. :)
 #175786  Szerző: Marcii

Pasa írta: 2018.05.23. 15:41
Wolfman írta: 2018.05.23. 15:29A Danubius esélyes lehet.
Őszintén szólva annak örülnék, mert egy valódi tradicionális magyar márkanév. Az első kereskedelmi rádiónk neve volt, ugyebár. :yes:
+1,jó lenne :) :yes: :yes:
  • 1
  • 209
  • 210
  • 211
  • 212
  • 213