RADIOSITE Fórum

• DVB-T

#17604  Szerző: Mauro

mlaszlo írta:
Mauro írta:Pont ezért mondtam hogy sose lesznek ingyenesek. Nem mintha baj lenne.
Nem ismételni akartalak, csak megelőztél :)
Szerintem sem olyan nagy baj, hogy kódoltak, havi 500.-Ft az előfizetési díjuk, ez még talán kibírható azoknak, akiket ez a két csatorna érdekel.
De miért nincs lehetőség külön előfizetni ezekre? Meg lehetne tudni melyik a népszerűbb.
 #17599  Szerző: mlaszlo

Mauro írta:Pont ezért mondtam hogy sose lesznek ingyenesek. Nem mintha baj lenne.
Nem ismételni akartalak, csak megelőztél :)
Szerintem sem olyan nagy baj, hogy kódoltak, havi 500.-Ft az előfizetési díjuk, ez még talán kibírható azoknak, akiket ez a két csatorna érdekel.
 #17598  Szerző: Mauro

Pont ezért mondtam hogy sose lesznek ingyenesek. Nem mintha baj lenne.
 #17597  Szerző: mlaszlo

djlacee írta:De nem tudom, miért kell ezzel ennyit szarakodni? Tegyék be azokat a csatornákat amiket eredetileg akartak:
m1 HD, m2 HD, DUNA HD, DUNA II, TV2, RTL KLUB, VIASAT3, PR1ME, atv, HírTV, [ingyen] aztán ne balf*szoskodjanak már ezzel hogy nem bírnak megegyzni
Azt mondjuk én sem értem, hogy az MTV-vel min nem tudnak megegyezni, amikor úgy tudom, hogy fix ára van a sávszélességnek, tehát sokat nem hiszem hogy alkudni tudnának.
Ha az m1, m2, Duna TV, Duna II., TV2 és az RTL fenn lenne, akkor szerintem már egész jó lenne a kínálat. A Hír TV és az ATV nem valószínű, hogy kódolatlan lesz valamikor, mert főként a kábelesektől kapott jogdíjakból élnek, ha ingyenesen elérhetők lennének, akkor a kábelesek csak a töredékét fizetnék nekik.
 #17595  Szerző: Mauro

ATV és HÍR TV sose lesz ingyenes. Az biztos.
 #17590  Szerző: mg

djlacee írta:m1 HD, m2 HD, DUNA HD, DUNA II, TV2, RTL KLUB, VIASAT3, PR1ME, atv, HírTV, [ingyen]
Viasat kivonult az országból, Prime nem lesz, ATV-t meg Hír TV-t meg inkább hagyjuk... :)

a többi bekerülhet, azon felül meg szerintem egy darab csatorna nem lesz, amelyik akarna. MTV-nek meg MR-nek van helye új csatornák indítására, ámen
 #17586  Szerző: djlacee

De nem tudom, miért kell ezzel ennyit szarakodni? Tegyék be azokat a csatornákat amiket eredetileg akartak:
m1 HD, m2 HD, DUNA HD, DUNA II, TV2, RTL KLUB, VIASAT3, PR1ME, atv, HírTV, [ingyen] aztán ne balf*szoskodjanak már ezzel hogy nem bírnak megegyzni
 #17545  Szerző: mlaszlo

Haldoklik a digitális átállás

"A Nemzeti Hírközlési Hatóság vizsgálatot indít, hogy mégis kinek a hibája, hogy ekkora kudarc a digitális átállás. Csak a Duna Televíziót lehet fogni a rendszerben, az Antenna Hungária még a közmédiákkal sem tudott megállapodni, miközben a törvény miatt bőszen fejleszti mobiltévés rendszerét, ami senkinek sem kell. Az NHH bírságolhat, sőt akár vissza is veheti a koncessziót.
Ugyan december elsején elindult a digitális földfelszíni televíziós sugárzás, de nem sokan vehették észre: az adás csak az ország hetven százalékán fogható, ráadásul február végéig csak a három közszolgálati csatornát sugározták a jobb képminőséget és új szolgáltatásokat ígérő rendszerben. Márciusban azonban nem bővült a kínálat, hanem levették az addig nagy felbontású, azaz hd-minőségben sugárzott m1-et és m2-t, és ezt az Antenna Hungária sikerként, a kitartó munka gyümölcseként könyvelte el mondván, lezárult a kísérleti sugárzás."
"Egyelőre tehát senki sem nézi a digitális multiplexeket, de nincs is nagyon mit. Az ATV és a Hír tv ugyan évi ötezer forintos prepaid kártya megvásárlása után fogható (már persze egy drágább, negyvenezer forintos dekóderrel), de információink szerint mindössze háromszázan használják a szolgáltatást. Tehát jelenleg körülbelül száz vevő és néhány ezer lelkes technikarajongó használhatja azokat a frekvenciákat, amelyek ésszerű hasznosítása sok milliárd forintos éves bevételt hozhatna a magyar államnak."
 #17462  Szerző: mlaszlo

Egyik ismerősömnél volt lehetőségem ma belenézni a Mindig TV 3 ingyenes csatornájába. A Duna TV HD minősége kifogástalan, bár csak felkonvertált műsor volt rajta, de az gyönyörű minőségű volt. Az Autonómia ugyanolyan minőségű volt, mint a Hotbird műholdon. Az RTL Klub-ot én nem láttam annyira szörnyűnek, mint ahogy azt a netboard-on írják, szép éles volt a kép, bár plusz sávszélesség tényleg kellene neki, mert gyors mozgásoknál és a reklámok közötti néhány másodperces inzerteken eléggé látszik a tömörítés, viszont volt egy zavaróbb hiba, néhány percenként volt egy olyan képhiba, mint a DVD filmeknél olvasási hiba esetén (megtörik a kép, illetve előző képkockából marad bent részlet 1-1 másodpercig).
  • 1
  • 177
  • 178
  • 179
  • 180
  • 181
  • 203