RADIOSITE Fórum

• DVB-T

#17782  Szerző: MrG

mg írta:
Szabi írta:Kemény 1.5 megabit/s :yeah:
Video CD minőség.
azért felhívnám a figyelmed az MPEG-1 és MPEG-4 közti hangyafasznyi különbségre :D
Tisztában vagyok vele, ez kb 4.5 mbit mpeg2-nek felel meg. A gond nem ez, hanem az, hogy CBR. Tehát ha Mónikasóban ütlegelik egymást az élénkvörös blúzban buzgó buldózer asszonykák, akkor nemcsak gecipixeles lesz a kép, hanem még akad is egy szép nagyot. Ezért kevés az 1.5 mbit. Ha statmux lenne, oké lenne.
 #17775  Szerző: mg

Video CD minőség.
azért felhívnám a figyelmed az MPEG-1 és MPEG-4 közti hangyafasznyi különbségre :D
 #17774  Szerző: Pasa

Video CD minőség. Cserébe 1 milliárdal kevesebb koncessziós díj...
Megüti az az analóg szintjét, HD-t meg úgy se néz a kutya se. Ahhoz hosszú évek kellenek még.
 #17772  Szerző: MrG

Kemény 1.5 megabit/s :yeah:
Video CD minőség. Cserébe 1 milliárdal kevesebb koncessziós díj...
 #17771  Szerző: Pasa

Na végre. Így talán megmarad a DVB-T, és egyéb társaságok is felkerülnek majd. ;)
 #17762  Szerző: centerweb

Az RTL Klub tizenegy éves szerződést írt alá az Antenna Hungáriával a digitális földfelszíni műsorszórásról. - http://index.hu/kultur/media/2009/05/08 ... atallasba/

"A szolgáltatás jelenleg a Budapest, Kaphegy és Szentes adótornyok vételkörzetében érhető el" :)
 #17635  Szerző: Mauro

Na ebben is van valami.
 #17632  Szerző: mg

szerintem ez csak arról szól, hogy az egész egy nyűg az AH-nak meg mindenkinek, és nem fognak külön kártyákkal meg minden hülyeséggel vergődni ennek a két szemétdombnak :)
a jelentősége meg gyakorlatilag nulla
 #17630  Szerző: Mauro

mlaszlo írta:
Mauro írta: De miért nincs lehetőség külön előfizetni ezekre? Meg lehetne tudni melyik a népszerűbb.
Szerintem ezt a politika nem engedné, mert így egyensúlyban van a két oldal ebben a csomagban.
Meg így azért csatiért is fizetni kell amit nem nézek. Gondolom ez azért plusz pénz mind kettőnek.
 #17606  Szerző: mlaszlo

Mauro írta: De miért nincs lehetőség külön előfizetni ezekre? Meg lehetne tudni melyik a népszerűbb.
Szerintem ezt a politika nem engedné, mert így egyensúlyban van a két oldal ebben a csomagban.
  • 1
  • 176
  • 177
  • 178
  • 179
  • 180
  • 203