tomee írta: ↑2018.05.25. 18:15Bocs, talán rosszul emlékeztem, nem találok hirtelen infót erről. De az biztos, hogy csak 2 pontot lehetett kapni, ha 29,1%-nál több 5 évnél fiatalabb magyar zenét vállalsz.szabogabor10 írta:Bevallom, én a Danubius/Class FM vonalat vinném tovább. Egyszerűen egyetlen országos kerrádióként szerintem nem is nagyon van más lehetőségük, ha sikeresek akarnak lenni. Ráadásul ha jól emlékszem, magyarzenei-vállalásuk sincs.Nincs magyar zene kötelezettségük országos frekvencián???
szabogabor10 írta:Bevallom, én a Danubius/Class FM vonalat vinném tovább. Egyszerűen egyetlen országos kerrádióként szerintem nem is nagyon van más lehetőségük, ha sikeresek akarnak lenni. Ráadásul ha jól emlékszem, magyarzenei-vállalásuk sincs.Nincs magyar zene kötelezettségük országos frekvencián???
szabogabor10 írta: ↑2018.05.25. 18:00 Bevallom, én a Danubius/Class FM vonalat vinném tovább. Egyszerűen egyetlen országos kerrádióként szerintem nem is nagyon van más lehetőségük, ha sikeresek akarnak lenni. Ráadásul ha jól emlékszem, magyarzenei-vállalásuk sincs.+1