RADIOSITE Fórum

• Retro Rádió

#176569  Szerző: donder

By the way, mit lehet tudni a korábban második országos frekvenciacsomagról? (Sláger Rádió / Neo FM)
Végleg az marad, hogy benyeli a Kossuth és slussz passz?!
 #176568  Szerző: donder

lali87 írta: 2018.05.27. 22:02 Budapest 81-ről 100kW
Kab-hegy 83-ról 100kW
Kékes 27-ről 30.2kW

Mind a 3 telephelyen emelés lesz asszem és lesznek új adók is pl Vasvár, Gerecse
Akkor ennyit arról, hogy a debreceni 104,6-ot egészen a Tiszáig lehessen hallgatni..
Jó lesz, ha Hajdúnánásig elszól majd...
 #176566  Szerző: lali87

Gr3g0ry írta: 2018.05.29. 21:14 Mindenképpen kell ez a "slágerezés"? :gülü2:
A legtöbb szám már "kisújból jönnek" ki,szerintem érdemes olyan számokat is lejátszani az ismert előadóktól, amiket egy rádió se játszott még....
Én egy szóval se mondtam, hogy sláger kell. De egy jó országos rádióra lenne igény nagyon. A Rádió 1 meg lehetne tökösebb és csak 2010 utáni zenéket lökni szélesebb választékból. Sokkal harmonikusabb lenne. Össze lehetne szedni az elmúlt 8 évből 200 zenét és azokat rotálni. :party:
Az, hogy én Slágert, Class-t, Rádió 1-et hallgatok azaz én magánügyem nwm akartam senkit agitálni....
 #176564  Szerző: Gr3g0ry

Mindenképpen kell ez a "slágerezés"? :gülü2:
A legtöbb szám már "kisújból jönnek" ki,szerintem érdemes olyan számokat is lejátszani az ismert előadóktól, amiket egy rádió se játszott még....
 #176563  Szerző: lali87

Israel Kamakawiwoʻole - Somewhere Over the Rainbow
The Underdog project - Summer jam
Ezek a zenék mentek egymás után azóta Sláger FM-et hallgatok ott is megy ez csak kicsit változatosabb a rotáció 1 zene csak 1 nap egyszer. De sokszor eszembe jut, hogy ezt meg az a zenét de sokszor adta anno a Danubius!.....9-10 éve.
A salgótarjáni Rádió 1-en így nyomják.
Olyan cuki a "legnagyobb klubbslágerek Bárányattillaaaaaaa csak mai sláger megy" szpot és utána IZ fájdalmas slágere. Olyan furi.
Off: Az Europa 2 mennyivel jobban össze van rakva.
A szlovákok kénytelenek fél tucat országos vagy legalábbis nagy lefedettségű kereskedelmi rádióval bérni....szegények :hit:
 #176542  Szerző: Dani

lali87 írta: 2018.05.28. 21:57 Na a Sláger és a Danubius jó volt.
Én egy kellemes "Minden idők legnagyobb slágereivel" kiegyeznék.
Nem lehet mindenkinek jó, igényes. De azért egy nagy réteget lefedő országos rádiót lehetne rittyenteni erre a hálózatra. Csak ne az R1-et mert az ebben a formájában jó ahol van. Az is jó lenne csak sz*r a szlogen a zenei válogatással.
20 éves zenék igazi mai slágernek eladva igazán f*sza :lool:
A régi Danubius tényleg jó volt annak idején, de nem lehet tudni, hogy egy esetleges mai Danubius rádió milyen zenéket játszana. Félő, hogy elkezdené az is játszani ezeket a "fantasztikus" mai slágereket, és az elég csalódás lenne.
 #175959  Szerző: lali87

Na a Sláger és a Danubius jó volt.
Én egy kellemes "Minden idők legnagyobb slágereivel" kiegyeznék.
Nem lehet mindenkinek jó, igényes. De azért egy nagy réteget lefedő országos rádiót lehetne rittyenteni erre a hálózatra. Csak ne az R1-et mert az ebben a formájában jó ahol van. Az is jó lenne csak sz*r a szlogen a zenei válogatással.
20 éves zenék igazi mai slágernek eladva igazán f*sza :lool:
 #175950  Szerző: zenefalo

tomee írta: 2018.05.28. 20:09
Gyurii írta:Szerintem meg ‘60-as evektol 00’s-ig kellene.. Igenis merjen belenyulni a ritka, regebbi zenetarba..

Nem ertem miert akartok 50 zenes Lager radiot mint anno... :(
Szerintem a '60-as '70-es évek néhány ismertebb kivétellel ma már sok egy országos rádióba. A '80-astól '00-es évekig jöhetne, de arra meg már ott a Sláger FM, ami napi szinten hallgatva szintén néha már kínszenvedés, tekintve, hogy előttük a Juventus/Danubius/Sláger már rongyosra játszotta a zenéiket.
Jól megfogalmaztad a lényeget, mindig csak a legismertebb retró zenék mennek az ilyen formátumú rádiókban, nem szeretnek mélyebbre ásni egy kicsit a zenetárban. :gülü:
 #175949  Szerző: tomee

Gyurii írta:Szerintem meg ‘60-as evektol 00’s-ig kellene.. Igenis merjen belenyulni a ritka, regebbi zenetarba..

Szerintem a '60-as '70-es évek néhány ismertebb kivétellel ma már sok egy országos rádióba. A '80-astól '00-es évekig jöhetne, de arra meg már ott a Sláger FM, ami napi szinten hallgatva szintén néha már kínszenvedés, tekintve, hogy előttük a Juventus/Danubius/Sláger már rongyosra játszotta a zenéiket.
 #175948  Szerző: Gyurii

Szerintem meg ‘60-as evektol 00’s-ig kellene.. Igenis merjen belenyulni a ritka, regebbi zenetarba..

• 1
  • 201
  • 202
  • 203
  • 204
  • 205
  • 212