RADIOSITE Fórum

• Retro Rádió

#176778  Szerző: Dani

Tomi76 írta: 2018.06.02. 12:04
asr27 írta: Szomorú, hogy ebben az országban, 2010 óta, állandóan csak visszafele a múltba tekintgetünk, előre sohasem.
Igaz ez a rádiók tekintetében is. először a Dankó nevű szennyet tették országosan elérhetővé FM-en, most meg ezt a Retro nevezetű másik szennyet fogják.
Kérdésem: honnan veszitek, hogy a Retro rádiót akarják az országos frekvenciára rakni? Van ennek valami alapja, vagy csupán spekuláció?
https://24.hu/media/2018/06/02/pop-fm-r ... ciahaboru/
 #176777  Szerző: Tomi76

asr27 írta: Szomorú, hogy ebben az országban, 2010 óta, állandóan csak visszafele a múltba tekintgetünk, előre sohasem.
Igaz ez a rádiók tekintetében is. először a Dankó nevű szennyet tették országosan elérhetővé FM-en, most meg ezt a Retro nevezetű másik szennyet fogják.
Kérdésem: honnan veszitek, hogy a Retro rádiót akarják az országos frekvenciára rakni? Van ennek valami alapja, vagy csupán spekuláció?
 #176775  Szerző: Dani

zenefalo írta: 2018.06.02. 11:56 Akkor ismét dübörög országszerte a Beatles,LGT, Kovács Kati ronggyá játszott slágerei :(
Hát túl sok embernek nem fog a fülébe dübörögni, mert oda sem fognak tekerni.
 #176774  Szerző: zenefalo

Akkor ismét dübörög országszerte a Beatles,LGT, Kovács Kati ronggyá játszott slágerei :(
 #176772  Szerző: gatilaci

Dani írta: 2018.06.02. 11:37 Mi lesz a Budapesti 99.5-ös frekvenciával, ami eddig a Retroé volt?
Magyar FM Lesz
 #176771  Szerző: Dani

Mi lesz a Budapesti 99.5-ös frekvenciával, ami eddig a Retroé volt?
 #176770  Szerző: asr27

Szomorú, hogy ebben az országban, 2010 óta, állandóan csak visszafele a múltba tekintgetünk, előre sohasem.
Csak mert a hatalom úgy akarja!

Való igaz, hogy a 18-30-as korosztálynak egyetlen rádiója sincs, FM-en, még regionálisan sem, nem, hogy országosan.
:x
10 éve mennyivel változatosabb volt a kínálat idehaza.........
 #176769  Szerző: szabogabor10

Kovi02 írta: 2018.06.02. 11:15
szabogabor10 írta: 2018.06.02. 10:48 Hát a Music FM (de a R1 is) olyan messze van színvonalban a 538-tól, mint Tokió Budapesttől. Mind a zenei választékot, mind a műsorokat/blokkokat tekintve.
Én amíg nem kezdtem el 538-at hallgatni (az azóta már sajnos lekapcsolt 891khz-n) megvoltam a hazai rádiókkal,de visszaszokni rájuk kb. lehetetlen,a sok igénytelen magyar zene,az ismétlések,a rengeteg nem játszott újdonság,mixműsorok..stb. Nem mondom,hogy itthon is ugyanolyan színvonalon kellene mindent csinálni,de legalább egy normális módon összerakott CHR formatú rádió legyen már itthon(vagy a szomszédos országokban lévő rádiók fedjék már le rendesen az országot,az Alföld közepén se a szlovákok,szerbek,románok,osztrákok,horvátok nem igazán jönnek :( )
Teljes mértékben egyetértek. Én se tudok visszaszokni a magyar rádiókra már, meg igazából nem is akarok. Itt BP-en az éteri rádiók közül az Anténa Rock-ot szoktam kocsiban hallgatni, illetve az Europa 2-t is hallgatnám, ha nem enné meg az ótvar Karc a 105,9-en meg az ótvar Dankó a 100,8-on. De nonszensz, hogy egyáltalán ilyenhez kell folyamodjak.
  • 1
  • 188
  • 189
  • 190
  • 191
  • 192
  • 212