RADIOSITE Fórum

• Retro Rádió

#176863  Szerző: nyikolaj

Hát az elég érdekes,hogy Bp-en sehol nincs rotációban az előbb említett zenék!
Én itt Miskolc környékén nem panaszkodom.
 #176862  Szerző: Dani

nyikolaj írta: 2018.06.03. 14:23 De egyébként furcsa,hogy te nem kapsz(a listád alapján összeállított) zenét a rádióban.
Netrádióban van olyan, ahol kapok, de Budapesten FM rádióról nem tudok, amelyik ebből az időszakból rendszeresen zenéket játszana.
 #176861  Szerző: nyikolaj

Szerintem a holnapi indulás még nem esedékes... Így,hogy még kedden dugják össze a fejüket a jelenlegi Retro rádió átnevezése ügyében..
Furcsa is lenne Bp-en meg Nyíregyházán 2 Retro.. Utóbbi város esetében szinte egymás mellett lenne.. 103.5, 103.9 mhz!
Szerintem Július 1 az indulás!
 #176859  Szerző: nyikolaj

De egyébként furcsa,hogy te nem kapsz(a listád alapján összeállított) zenét a rádióban.
 #176858  Szerző: nyikolaj

Jaj igen,igen.. Sarah Connor, Tatu és a jó öreg Tom Jones,Modjo,Safri duo stb.. a könyökömön jöttek ki..
De figyelj Dani.. ezek a zenék akkoriban mainstrem zenék voltak.És talán most írom le harmadjára,hogy én nap mint nap tudom hallgatni ezeket a zenéket a helyi rádióban! Nekem kvázi nem hiányoznak!
De köszönöm a bemásolt listát!
Egy másik topicban valamikor kifejtem a véleményemet még a zenei világról! ;)
 #176857  Szerző: asr27

Pasa írta: 2018.06.02. 18:58 Sajnos ez a 24.hu egy vicclap
De legalább ők nem hazudnak egyfolytában, megállás nélkül, mint a magyar idők, 888, lokál, ripost, prostisrácok, origo, hirado.hu, megyei hírlapok, stb..... ;)
 #176856  Szerző: asr27

frekivadasz írta: 2018.06.02. 16:08 Ó, persze, a te cikked alapján kapcsolták le, kedves újságíró. Az önfuttatás nagyon megy.
Esetleg végeztek a teszteléssel? Nem?
Szánalmas.
Ha a magyar idők, 888, ripost, lokál, origo, prostisrácok, és hasonló szennylapok írták volna, akkor is ez lenne a véleményed? :vomit:
 #176855  Szerző: Dani

nyikolaj írta: 2018.06.03. 14:08 Rég volt már 2000..de azért megpróbálom felidézni emlékezetből,hogy a Danubiuson milyen zenék is mentek..?
Venus-(Régi nyár), N sync, Backstreet boys , Kiwi(neked adom)Shakira,Madonna,Romantic,Zanzibár(szólj már),Jennifer Peage(Crash),Robbie Williams slágerek... Biztos,hogy volt más is, így 18 évet visszaemlékezve nekem se könnyű feladat, de a Danubiuson ezek voltak a főzenék!
Dani, nem tudom milyen zenékre gondolsz, de ha írnál példákat esetleg...
De sejtem mire gondolsz.. a 90-es dance korszakra, amit a Gold fm rádió képviselt.
Itt van egy rövidebb lista a 2000-es évek elejéről:Lasgo - Something<br />
Dee Dee - Forever<br />
Ian Van Dahl - Castles In The Sky<br />
Phil Fuldner - Miami Pop<br />
Sarah Connor - Let&#39;s Get Back To Bed<br />
Sterbinszky - Gates of Mind<br />
French Affair - Sexy<br />
Culture Beat - Mr Vain Recall<br />
t.A.T.u. - All The Things She Said (remix)<br />
Unique - Angyal<br />
Energy 52 - Caf&#233; del Mar<br />
ATB - Let U Go, Hold You, You&#39;re Not Alone, stb.<br />
Tiziano Ferro - Perdono (remix)<br />
Mauro Picotto - Komodo<br />
Gigi D&#39;agostino - The Riddle, L&#39;amour Tujour, stb.<br />
Safri Duo - Played-A-Live<br />
Goldtrix - (It&#39;s Love) Trippin&#39;<br />
Rui Da Silva ft. Cassandra - Touch Me<br />
PPK - Ressurection<br />
Prezioso ft. Marvin - Rock The Discothek<br />
Warp Brothers - Phatt Bass<br />
Shaggy - It Wasn&#39;t Me<br />
Phats and Small - Turn Around<br />
Barthezz - On The Move<br />
Choccolate Puma - I Wanna Be You<br />
Spiller - Groovejet (If This Ain&#39;t Love)<br />
Modjo - Lady<br />
M and S pres. The Girl Next Door - Salsoul Nuggets<br />
Paul van Dyk - We Are Alive<br />
Boris Dlugosch ft. Roisin Murphy - Never Enough (remix)<br />
Lenny Fontana - Pow Pow Pow<br />
Faithless - We Come 1<br />
Dido - Thank You<br />
Tom Jones - Sexbomb (remix)<br />
 #176854  Szerző: nyikolaj

Rég volt már 2000..de azért megpróbálom felidézni emlékezetből,hogy a Danubiuson milyen zenék is mentek..?
Venus-(Régi nyár), N sync, Backstreet boys , Kiwi(neked adom)Shakira,Madonna,Romantic,Zanzibár(szólj már),Jennifer Peage(Crash),Robbie Williams slágerek... Biztos,hogy volt más is, így 18 évet visszaemlékezve nekem se könnyű feladat, de a Danubiuson ezek voltak a főzenék!
Dani, nem tudom milyen zenékre gondolsz, de ha írnál példákat esetleg...
De sejtem mire gondolsz.. a 90-es dance korszakra, amit a Gold fm rádió képviselt.
 #176852  Szerző: Dani

nyikolaj írta: 2018.06.03. 13:50 Dani!
Igen, értelek tökéletesen,én is meghallgatom a 90-es 2000-es zenéket,hisz 33 éves leszek hanarosan, kvázi abba a korosztályba illek.
Én azt hangsúlyoztam korábbi írásommal,hogy pont ez az űr hiányzik a rádiózás palettán( 60,70,80)
Azt viszont furcsálom,hogy nem kapod meg a 90-es évek, 2000-es évek zenéit a rádióban. Nem tudom,hogy földrajzilag hol laksz, de ha én bekapcsolom a helyi rádiót,rádiókat 30 percen belül biztosan találkozok Lou Begával, Unisex-el,Ágnes Vanillával, Tnt-vel, Ámokfutóval,..de gyakran hallottam rotációban Dj Bobot, Pappa Beart,Pet Shop Boyst és még sorolhatnám hosszasan.(Tehát én mint hallgató megkapom ezt a réteget,korszakot is)
Pesten pedig a Sláger fm ahol lehet erre az igénye számítani!
- A másik pedig amit szintén korábban fejtettem ki. ..minden embernek aki érdeklődik a zene,rádiózás iránt kutya kötelessége ismerni a zenei világ mestereit,alapjait amit majd a Retro rádió szolgál. Emlékszem 15 évesen 2000-ben én Beatles dalokat,Rolling Stonest,Aerosmitht és Omegát dúdoltam.. És én most is ezeket a zenéket tartom többre, mint a 90-es évek végén, 2000-es évek elején tanyázó Brooklyn Bounce ,Bestiák és társaikat.
Amiket Például anno a Roxy rádió vagy a Danubius rádió játszott a kétezres években, azokat ma egyetlenegy magyar nyelvű analóg rádióban nem találom meg, hiába is keresném. Pedig mindenkinek az igényeit figyelembe kellene vennie azoknak (Bakai Mátyásék), akik magukat a rádiózás szakértőinek tartják.
  • 1
  • 188
  • 189
  • 190
  • 191
  • 192
  • 216