RADIOSITE Fórum

• Retro Rádió

#176900  Szerző: Sakál

lali87 írta: 2018.06.04. 00:00 OFF:
Ha lesz kedvem tolok egy bandscant de semmi extra SRO1, Kossuth, Patria, Devin, Vlna, Express, Antenne Rock, Jemne, Kossuth, Dankó, Europa2, SRO1, Dankó, Kossuth, Bartók, Rádió 1.
Ezeken megáll a seeker.
Petőfi, Megafon, MusicFm zajosan kiforgatva vagy szelektívebb autorádióval szinte türhetően.....de nem jól jön errefelé.
Ezért akkora a rádió nulla hallgatottsága nálunk......Piacvezető.
Az egyszereplős piacon sikerült :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool:
MEGCSINÁLTÁK......48% konkurencia nélkül
Kép
A Focus-szal ugyanez volt a helyzet, sajnos mégse produkált 34-36%-nál többet.
 #176899  Szerző: nyikolaj

Egy kis türelem és hallgathatod a 104.7 mhz-et!
 #176898  Szerző: lali87

OFF:
Ha lesz kedvem tolok egy bandscant de semmi extra SRO1, Kossuth, Patria, Devin, Vlna, Express, Antenne Rock, Jemne, Kossuth, Dankó, Europa2, SRO1, Dankó, Kossuth, Bartók, Rádió 1.
Ezeken megáll a seeker.
Petőfi, Megafon, MusicFm zajosan kiforgatva vagy szelektívebb autorádióval szinte türhetően.....de nem jól jön errefelé.
Ezért akkora a rádió nulla hallgatottsága nálunk......Piacvezető.
Az egyszereplős piacon sikerült :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool:
MEGCSINÁLTÁK......48% konkurencia nélkül
Kép
 #176896  Szerző: szabogabor10

lali87 írta: 2018.06.03. 21:58 Vannak bejáratott emberek akik szeretnének 7 évig biztos megélhetést, lesz minden poszton f*sza ember.
Csak sikerül jó műsort csinálniuk az ország jelentős része kevéssel is beéri. Itt ahol jelenleg vagyok CSAK Rádió 1 van mint magyar zenei adó (legalábbis offline kisrádióval) szerintem nem ez az egyetlen fehér folt kishazánkban.
Itt hiányzik a Class/Neo által nyújtott változatosság. Mert azok jöttek szépen, a Petőfit viszont szécsapja egy szlovák talán a Devin. Ugyhogy bármi jön itt felüdülés lesz. :party: (Salgótarján)
Én cserélnék veled, nálad bejön az Europa 2/Expres is. :D
 #176895  Szerző: lali87

Vannak bejáratott emberek akik szeretnének 7 évig biztos megélhetést, lesz minden poszton f*sza ember.
Csak sikerül jó műsort csinálniuk az ország jelentős része kevéssel is beéri. Itt ahol jelenleg vagyok CSAK Rádió 1 van mint magyar zenei adó (legalábbis offline kisrádióval) szerintem nem ez az egyetlen fehér folt kishazánkban.
Itt hiányzik a Class/Neo által nyújtott változatosság. Mert azok jöttek szépen, a Petőfit viszont szécsapja egy szlovák talán a Devin. Ugyhogy bármi jön itt felüdülés lesz. :party: (Salgótarján)
 #176890  Szerző: nyikolaj

Robca87 írta: 2018.06.03. 19:44 Ha nem csal az emlékezetem, akkor Endre a Liluval és Lovász Lacival volt együtt a Danubiuson és utána jött Balázs először a Danubiusra. Reggeli Triós vagy mi volt a nevük.
Így igaz! De valahogy felejthető volt az a korszak Endrével!
Első érájában Balázs nem sokat volt a Triósban. Állítása szerint Lovásszal képtelen volt együtt dolgozni. Gondolom a 2 dudás 1 csárdába effektus. A mára jól megszokott brand már nyílván sokkal másabb, hisz Vadon Jani 1000 éve ökörködő társa, Rákóczit pedig egy jófej,alkalmazkodó csávónak tartom,aki egyébként univerzális,mert szinte minden műsorsávban volt már napszaknak megfelelően. Anno a Danubiuson sokáig ő vezette az esti fórumot még Vincze Kinga előtt az őskorban.
 #176888  Szerző: nyikolaj

tomee.. Szerintem anno alacsony volt az ingerküszöböd :)
Legyünk őszinték! Reggeli showba a Balázs trió, Harsányi,Bochkor, és max Kovács Áronék illenek.
Bár megjegyezném,hogy amikor a frontember hiányzik a Balázsék triójából, sokkal visszafogottabb, információs jellegűbb a műsor.
 #176886  Szerző: Robca87

Ha nem csal az emlékezetem, akkor Endre a Liluval és Lovász Lacival volt együtt a Danubiuson és utána jött Balázs először a Danubiusra. Reggeli Triós vagy mi volt a nevük.
 #176882  Szerző: Glenn

lali87 írta: 2018.06.03. 18:37 Ez a politika topic?????... :gonosz:
Nem. Ezért kértem a tisztelt fórumtársat, hogy máshol tárgyalja ezeket a dolgokat. :)
 #176881  Szerző: lali87

Ez a politika topic?????... :gonosz:
  • 1
  • 182
  • 183
  • 184
  • 185
  • 186
  • 212