RADIOSITE Fórum

• Politika

#176980  Szerző: Glenn

noartist írta: 2018.06.05. 19:14 - Ha valaki nem ért egyet a kormánnyal, az miért lesz rögtön ,,ballib", vagy ,,libsi"? Ez az a szint, mint oviban, amikor Gáborkát sérelem éri, ezért elkezdi a vele szembenálló Bencécskét vöröslő fejjel sértegetni - természetesen totál alaptalan dolgokkal, csak hogy visszavágjon, és büszke lehessen magára. Nem vagyok az, egyszerűen csak nem értek egyet bizonyos dolgokkal.
Aki nem ért egyet a kormánnyal, az többnyire tényleg ballib. Persze vannak kivételek, de az ellenzékiek is kormánypárti fidessesnek titulálják azt, aki meg egyetért, holott csak egyetért bizonyos dolgokkal.
noartist írta:Miért kell egy valós, létező problémát (migránsok) felnagyítani, és az embereknek az arcába hazudni? Gondolok itt tényekkel alátámasztható dolgokra: bizonyos médiumok sorra bukják el a pereket, mert hazudnak. Egy jogerőre emelkedett ítélettel pedig nehéz vitatkozni, pláne, ha több tucatnyi áll mellette.
A kormánypárti média tolja ugyebár a migránsproblémáról szóló híreket. Namármost világos, hogy minél nagyobb gondot akarnak csinálni a létező problémából, lévén ez fontos politikai tétel náluk. A helyzet az, hogy ez a - ballibek szerint - túltolt téma még annál is súlyosabb, mint amit a kormánypárti médiában látunk. Egyszerűen a fejemet fogom évek óta amiatt, hogy vannak, akik még mindig bagatellizálják ezt, pedig gyerekeink szívni fognak keményen ott, ahol migránsok vannak. Mi még megússzuk itt, ebben az országban, de tények vannak, amiket nem lehet tagadni, csak elhallgatni. Ez utóbbit teszik a balos médiumok. A perekről meg, hát szeretném, ha felsorolnád, hol, milyen ügyben és mely bíróság előtt vesztettek pert migráns ügyben. Mert hazugnak bárkit ki lehet kiáltani, tényeket viszont nem lehet eltüntetni.
noartist írta:miért kell az ,,ellenzékről" hazudozni? Egy bizonyos lap már 100 felett jár az elbukott perek terén, mert kiderült, hogy hoppá, semmi alapjuk nem volt. És mindezt a kb. 2 éves fennállása alatt sikerült abszolválni. Épp elég kretén az ellenzék magától is, bőven elég elmondani az igazságot róluk, és máris egy ország fogja a fejét.
Naja, miért kell? És miért kell a kormányról hazudozni?
És tegyük hozzá, ütőkártya a libsi ellenzéknél a jogállam hiánya, azé a jogállamé, ahol a fideszkormány alatt ellenzéki nyerhet pert is. És ahol orbánfejet lehet rugdosni büntetlenül. És ahol a rendőr szemébe lehet köpni büntetlenül. Na ne má, vicc... :gülü2:
 #176976  Szerző: Marcii

noartist írta: 2018.06.05. 19:14 Kedves Glenn!

Két kérdésem lenne:

- Ha valaki nem ért egyet a kormánnyal, az miért lesz rögtön ,,ballib", vagy ,,libsi"? Ez az a szint, mint oviban, amikor Gáborkát sérelem éri, ezért elkezdi a vele szembenálló Bencécskét vöröslő fejjel sértegetni - természetesen totál alaptalan dolgokkal, csak hogy visszavágjon, és büszke lehessen magára. Nem vagyok az, egyszerűen csak nem értek egyet bizonyos dolgokkal.
- Miért kell egy valós, létező problémát (migránsok) felnagyítani, és az embereknek az arcába hazudni? Gondolok itt tényekkel alátámasztható dolgokra: bizonyos médiumok sorra bukják el a pereket, mert hazudnak. Egy jogerőre emelkedett ítélettel pedig nehéz vitatkozni, pláne, ha több tucatnyi áll mellette.

Bónusz: miért kell az ,,ellenzékről" hazudozni? Egy bizonyos lap már 100 felett jár az elbukott perek terén, mert kiderült, hogy hoppá, semmi alapjuk nem volt. És mindezt a kb. 2 éves fennállása alatt sikerült abszolválni. Épp elég kretén az ellenzék magától is, bőven elég elmondani az igazságot róluk, és máris egy ország fogja a fejét.
+1
 #176975  Szerző: noartist

Kedves Glenn!

Két kérdésem lenne:

- Ha valaki nem ért egyet a kormánnyal, az miért lesz rögtön ,,ballib", vagy ,,libsi"? Ez az a szint, mint oviban, amikor Gáborkát sérelem éri, ezért elkezdi a vele szembenálló Bencécskét vöröslő fejjel sértegetni - természetesen totál alaptalan dolgokkal, csak hogy visszavágjon, és büszke lehessen magára. Nem vagyok az, egyszerűen csak nem értek egyet bizonyos dolgokkal.
- Miért kell egy valós, létező problémát (migránsok) felnagyítani, és az embereknek az arcába hazudni? Gondolok itt tényekkel alátámasztható dolgokra: bizonyos médiumok sorra bukják el a pereket, mert hazudnak. Egy jogerőre emelkedett ítélettel pedig nehéz vitatkozni, pláne, ha több tucatnyi áll mellette.

Bónusz: miért kell az ,,ellenzékről" hazudozni? Egy bizonyos lap már 100 felett jár az elbukott perek terén, mert kiderült, hogy hoppá, semmi alapjuk nem volt. És mindezt a kb. 2 éves fennállása alatt sikerült abszolválni. Épp elég kretén az ellenzék magától is, bőven elég elmondani az igazságot róluk, és máris egy ország fogja a fejét.
 #176974  Szerző: TechY01

Glenn írta: 2018.06.05. 17:59
TechY01 írta: 2018.06.04. 18:58
asr27 írta: 2018.06.04. 10:43 A rémhír tv, pedig az M1. hiszen ott szólnak agyba-főbe megállás nélkül a migránsos rémhíresztelések!
Igaz...
Tehát igaz. Nincs semmilyen migránsprobléma? Nyugaton a helyzet változatlan (fiatalabbak kedvéért, biztonság és növekvő életszínvonal)? Ez egyértelműen az agymosó liberális média hatása. Bizonyám.
Kíváncsi lennék, az ilyesmit állítónak van-e ismerőse odakint. Nyilván nincs, mert ha lenne, akkor volna csak valódi forrása ezzel kapcsolatban. Nekem gyerekkori barátom él kint Svédországban. Ő azért ment ki annak idején, mert céljai voltak. Anyagi és személyes biztonság. Meg is lett neki, örült is neki, mára pedig ez jórészt a múlté lett. Már azon agyal, hogy lehet, haza kéne jönnie, úgy, ahogy egyre többen teszik. És lehet köpködni, kedves libsik, bizony pont a migráncsok miatt gondolkodnak így egyre többen.
Tehát ha valaki azt állítja, nincs migránsprobléma, az vagy hülye, vagy agymosott... :o
Nem gondolom azt hogy nincs migránsprobléma. ;)
 #176968  Szerző: Glenn

Még egy dolog: én évekkel ezelőtt javasoltam, hogy ezt a topikot zárjuk be, és a többiben is csak büntetés terhe mellett mocskolódhasson bárki (legyen bal- vagy jobboldali). Ez - eredetileg - egy rádiós fórum volt és az első 5-6 évben ez így is volt. 2006-tól, amióta létezik, politikamentesen tudtunk itt létezni, aztán egyszercsak beszivárgott ide a politikai terror. Persze, a média sosem volt és sosem lesz mentes ettől, ez máshol is így van, de egy "szakmai" fórumon ki lehet ezt zárni, ha akarjuk. Akarjuk? ;)
 #176967  Szerző: Glenn

TechY01 írta: 2018.06.04. 18:58
asr27 írta: 2018.06.04. 10:43 A rémhír tv, pedig az M1. hiszen ott szólnak agyba-főbe megállás nélkül a migránsos rémhíresztelések!
Igaz...
Tehát igaz. Nincs semmilyen migránsprobléma? Nyugaton a helyzet változatlan (fiatalabbak kedvéért, biztonság és növekvő életszínvonal)? Ez egyértelműen az agymosó liberális média hatása. Bizonyám.
Kíváncsi lennék, az ilyesmit állítónak van-e ismerőse odakint. Nyilván nincs, mert ha lenne, akkor volna csak valódi forrása ezzel kapcsolatban. Nekem gyerekkori barátom él kint Svédországban. Ő azért ment ki annak idején, mert céljai voltak. Anyagi és személyes biztonság. Meg is lett neki, örült is neki, mára pedig ez jórészt a múlté lett. Már azon agyal, hogy lehet, haza kéne jönnie, úgy, ahogy egyre többen teszik. És lehet köpködni, kedves libsik, bizony pont a migráncsok miatt gondolkodnak így egyre többen.
Tehát ha valaki azt állítja, nincs migránsprobléma, az vagy hülye, vagy agymosott... :o
 #176931  Szerző: asr27

djlacee írta: 2018.06.05. 09:06 Bár de, tényleg jobb, ha inkább ez a topik csendben van
Ezt a gondolkodást............... :gülü2:
Akkor minek van? Szüntessétek meg.
Eddig úgyis halott volt a fórum. Most kicsit talán jobban pörög, amióta voltak a tesztek az országos kereskedelmi frekvenciákon.
 #176929  Szerző: djlacee

Bár de, tényleg jobb, ha inkább ez a topik csendben van
 #176925  Szerző: Marcii

asr27 írta: 2018.06.05. 06:40
Csongii írta: 2018.06.04. 19:21
djlacee írta: 2018.06.04. 19:10 Olyan jó lenne, ha itt megint nem ez menne, hanem:

ÉRVEK - ELLENÉRVEK
Nekem az elmúlt időszak is tetszett, amikor alig voltak hozzászólások. ^^ ^^
Jobb volt, amikor fél évig egyetlen hozzászólás sem érkezett ebbe a topikba? :oops:
Szerintem a politikáról beszélni kell és meg kell vitatni. Hiszen mindannyian benne élünk és befolyásolja a környezetünket.
(y)
 #176924  Szerző: asr27

Csongii írta: 2018.06.04. 19:21
djlacee írta: 2018.06.04. 19:10 Olyan jó lenne, ha itt megint nem ez menne, hanem:

ÉRVEK - ELLENÉRVEK
Nekem az elmúlt időszak is tetszett, amikor alig voltak hozzászólások. ^^ ^^
Jobb volt, amikor fél évig egyetlen hozzászólás sem érkezett ebbe a topikba? :oops:
Szerintem a politikáról beszélni kell és meg kell vitatni. Hiszen mindannyian benne élünk és befolyásolja a környezetünket.
  • 1
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 517