RADIOSITE Fórum

• Retro Rádió

#177024  Szerző: Robca87

Nekem a videók kicsit sántítanak. Van ember aki egésznap a sípolást hallgassa?
 #177023  Szerző: nyikolaj

Reteo rádió lesz! 99.9%
A Pop fm-es szignálok,pedig egy ügyes,kreatív átverés. Valaki unatkozott.
 #177021  Szerző: Dani

Van itt olyan, aki még reménykedik benne, hogy nem a Retro lesz?
 #177020  Szerző: Glenn

Zsolt írta: 2018.06.06. 14:08 Ne haragudjatok srácok, szerintem vessünk véget ennek a bohózatnak: mindkét videó kamu.
Tegnap én is ugyanerre gyanakodtam. ;)
 #177019  Szerző: Milán

Várom már az újabb kamu szagú videót :D
 #177018  Szerző: lali87

Gyurii írta:Egy hivatalos közleményt kiadhatnának legalább írásban. Eloszlatnák a kérkedőket, trollokat, false infókat.

Ekkor indulunk, ilyen néven, ezekkel az arcokkal. (ingyen reklám lenne egyben minden site-on...) :troll:
Egy hete övék a freki és még nem mondtak semmit, hogy képzelik........ :lool:

Profik biztos tudják mit csinálnak. Ha lesz info akkor biztos minden tele lesz vele kürtölve. 3 rádiót újrapozicionálni elindítani nem biztos, hogy 2 perc.
Ha földi halandó vagy sem megy minden engedélyeztetés azonnal (egy átlag vállalkozásnál több hét/hónap) mire mindenki mindent aláír, engedélyez, megépül stb.....
Nekik VIP sor van minden helyen de azért így is össze kell lapátolni a dolgokat.
8-)
Aki nem így gondolja csak nyisson egy hot-dog-os standot az utcasarkon....leszárad a lábad mire kijárod csak az engedélyeket a hivatalok meg b***k aláírni...... :x
 #177017  Szerző: Gyurii

Egy hivatalos közleményt kiadhatnának legalább írásban. Eloszlatnák a kérkedőket, trollokat, false infókat.

Ekkor indulunk, ilyen néven, ezekkel az arcokkal. (ingyen reklám lenne egyben minden site-on...) :troll:
 #177016  Szerző: nyikolaj

Hát ja.. van benne valami igazság.. a másik meg az,hogy a Pop fm, vagy a Retró miért nem erősíti meg a hírt,hogy igen, mi voltunk, mi csináltuk a tesztet szignálokkal stb. Bakai Mátyás igazán nyilatkozhatna. Nem lenne benne semmi jogsértő,hisz egy napokon belüli induló rádióról beszélünk.
 #177015  Szerző: Wolfman

Zsolt írta: 2018.06.06. 14:08 -Az alteregója közben mégis meghasadt, először azt írja: "Volt olyan őrült, aki egész nap hallgatta a sípolást?", aztán mégis tőle kerül elő egy újabb videó (+ő küldte el a 24.hu-nak? Nem is igazán értem).
Úristen, ez nekem fel se tűnt. :D Asszem, beszoptam, ha ez tényleg kamu.
Zsolt írta: 2018.06.06. 14:08 Bár szerintem a 24.hu újságírójának ez a Vajnás/médiás cikksorozata hasznos, de ha ez tényleg be volt ágyazva, az viszont rém kínos (én nem láttam, most mindenesetre nincs benne)
Nem volt beágyazva, csak megemlítették.
 #177014  Szerző: Gyurii

Na végre egy értelmes témához illő hozzászólás!

(Sajnos én is észrevettem, hogy esett a fórum színvonala, a designok cseréjével együtt...) :hit:
  • 1
  • 176
  • 177
  • 178
  • 179
  • 180
  • 213