RADIOSITE Fórum

• Társalgó

#17738  Szerző: centerweb

Az iskolánkba az utóbbi napokig szinte mindennapos volt, hogy pár "gyerek" kimenőszünetről bejövetelkor odaállt a lépcsőhöz, és elég durván hozzáértek a lányok egyes testrészeihez..a fiúkat meg jobb esetben meglökték (ternészetesen a náluk kisebbeket jórészt) rosszab esetben megpofozták, vagy leköpték. Mindez addig ment, amíg több szülő el nem kezdett panaszkodni emiatt. Nem mernek a gyerekek panaszkodni meg 'beárulni', mert félnek a megtorlástól. Velem egyszer olyan történt, hogy az egyik terem mellett elhaladva az egyik meglökött, én meg vissza, pár obszcén szó kiséretében. Pár perccel később lejött a terembe amibe voltunk, -természetesen- másodmagával, és elkezdett fenyegetni, hogy elhívja a szomszéd faluból az egész cigánysort, meghogy haazfelé megveret meg megkésel blablabla.. aztán a végén 2 tanár + a cigány biztonsági őr (ilyen kell a megfékezésükhöz) foglalkozott vele addig amíg elsimult az ügy, de közben meg találtak a táskájában cigit....ésígytovább

Hát ez van.

:shoot:
 #17727  Szerző: Zsolt

Jani írta:
Pasa írta:Kommentár nélkül...
Ezért kellett jogot adni nekik,meg ombucmant! :hit: :shoot:
Így van, ha nem lennének jogaik, meg ombudsman-juk, biztos nem történik meg ez az eset!!!
 #17726  Szerző: Mauro

Nem a Kelták voltak az egyszer biztos. Vérükbe van gyűlölet és erőszak.
 #17722  Szerző: Jani

Ezért kellett jogot adni nekik,meg ombucmant! :hit: :shoot:
 #17720  Szerző: Pasa

Sajnos úgy látszik, ez a jövő. :cry:
 #17713  Szerző: LuciFerko

meignt? :S
 #17602  Szerző: mg

tavaly felvételi kedvéért érettségiztem még egyet emelt szinten művelődési és kommunikációs alapismeretekből, Pestre kellett felmenni, az egész országból hárman csináltuk :D
nagyon fogalmunk se volt, hogy mi ez a tárgy egyáltalán, de sikerült :)
 #17601  Szerző: mlaszlo

Zsolt0911 írta:Komolyan? Te akkor érettségiztél?
Már az első fórumon is ott voltam, de azt hittem, te egy idősebb fórumtag vagy... :blush:
A matekkal én is pont így jártam.
Igen, 2005-ben érettségiztem, akkor volt ez a nyelvvizsga őrület, hogy az új rendszerben először és utoljára még elfogadták a középfokú nyelvvizsgát érettségi helyett és emelt szintűnek vették és járt érte a plusz pont. Én sajnos későn kapcsoltam és csak egy nyelvvizsgát sikerült letennem, míg sokaknak kettő is volt (persze az akkor megszerzett nyelvvizsgák közül sok szerintem egyáltalán nem tükrözte a valódi nyelvi tudást) és így a rengeteg plusz pontok miatt elszálltak a felvételi ponthatárok, így én ahova szerettem volna nem jutottam be. :(
Amúgy 2006 óta olvasom a fórumot és kb. 2006 második felében regisztráltam :)
  • 1
  • 481
  • 482
  • 483
  • 484
  • 485
  • 541