RADIOSITE Fórum

• Retro Rádió

#177643  Szerző: noartist

BMáté írta: 2018.06.16. 17:41
asr27 írta: 2018.06.16. 16:13
BMáté írta: 2018.06.16. 11:43 Deep Purple - Smoke on the water
Nem is tudom mikor hallottam ezt utoljára országos rádióban Magyarországon... :yeah: :yes:
Még jó, hogy a legtöbb rádió kerüli ezt a stílust! Hányingerem van az ilyen stílusú zenéknek nem nevezhető szaroktól.
Tegnap este ki is vettem a beprogramozott állomások közül ezt a szutykot.
2018-at írunk, nem a 70-es, 80-as években járunk.
Ízlések és pofonok... Én napjaink elektronikus zenéit is nagyon szeretem, de ezt is, ami a Retro-n megy. Mindenesetre szutyoknak azért nem szutyok, maximum nem tetszik Neked.
Másrészről, majd a piac eldönti...
Így van.
 #177642  Szerző: mate0130

Az előbb ment a "Nem csak a 20 éveseké a világ". Oké hogy régi meg retro, de én nem erőltetném rádióban. Annyi sokkal igényesebb régi zene van. Egyébként játszanak meglepően jó ritkaságokat is, amiket már rég hallottam. De többségben ahogy hallom olyanok szólnak, amiket anno a Sláger már agyonjátszott, és ma is ahogy meghallom őket, szinte hányingerem van úgy meguntam régen, hiába jó zenék. :D Nekem az összkép eddig elég vegyes.
Gyengébben jön itt Veszprémben a 100,5-ön, mint anno a Class. Ahogy eddig tapasztaltam legalábbis.
 #177641  Szerző: BMáté

Nem is tudom mikor hallottam ezt utoljára országos rádióban Magyarországon... :yeah: :yes:
Még jó, hogy a legtöbb rádió kerüli ezt a stílust! Hányingerem van az ilyen stílusú zenéknek nem nevezhető szaroktól.
Ízlések és pofonok... Én napjaink elektronikus zenéit is nagyon szeretem, de ezt is, ami a Retro-n megy. Mindenesetre szutyoknak azért nem szutyok, maximum nem tetszik Neked.
Másrészről, majd a piac eldönti...
 #177640  Szerző: BMáté

Consequence írta: 2018.06.16. 17:37 Nekem az egyes programhelyen van.
Amióta országos lett,csak ezt hallgatom.
Nyílván zenei szerkezetét tekintve,idővel változni fog,mint anno a sláger rádió.
A retró bizonyosan fel fogja venni a kínálatába a 90-es éveket is.
+1
Le a kalappal egyelőre, mondom ezt 23 évesen, a ‘90-es, 2000-es évek gyermekeként.
 #177639  Szerző: Consequence

Nekem az egyes programhelyen van.
Amióta országos lett,csak ezt hallgatom.
Nyílván zenei szerkezetét tekintve,idővel változni fog,mint anno a sláger rádió.
A retró bizonyosan fel fogja venni a kínálatába a 90-es éveket is.
 #177638  Szerző: tomee

Lehet ezzel az egész jelenséggel kapcsolatban elégedetlenkedni, de a realitás az, hogy a Retro nemes egyszerűséggel betömte azt az űrt, ami 2009 óta a Sláger eltűnésével keletkezett. Ott, ahol eddig a Petőfi volt az alternatíva, értelemszerűen örülnek ennek. A Sláger FM elindulásakor ugyanez az eufória volt a fővárosban, és nem véletlenül lett azóta piacvezető. A Petőfi meg jelenleg az, ami akkoriban a Danubius volt, kvázi "visszaállt" az akkori felállás.

Hogy az elégíti ki az emberek igényét, hogy 500 milliószor leadott zenéket hallgathatnak napi szinten újra?! Egy olyan országban, ami többnyire állandóan a múlton kesereg, oda vágyódik vissza, és visszasírja a "régi szép időket"?! Szerintem, aki itt él, és beszélgetett valaha bárkivel, az tökéletesen érti ennek az egésznek a lélektanát, és azt, hogy miért nem más stílust pakoltak országos frekvenciára. Azon sem lepődnék meg, ha belátható időn belül piacvezetővé válnának.
 #177637  Szerző: Gyurii

Mit csinaltak meg...?! :shock:
 #177635  Szerző: asr27

Így van, borzalom.
Az ember, akár hova kapcsol, vagy mise, vagy szöveg, vagy 40-50 éves rock zene, vagy magyar nóta, vagy a csicskapop megy.
Aki egy kicsit pörgősebb, modernebb zenét, vagy akár a 2000-res évek House zenéit szeretné hallgatni, annak mi marad? Hát az mp3 lejátszó! :x
B**ódjon meg, aki ezt az egész rádiós piacot szétb***ta!
 #177631  Szerző: Dani

Szivemből szólsz asr27! Borzalom, ami manapság magyar rádiózás cimén itt folyik ebben az országban! Gusztustalan, felfoghatatlan, és hányingerkeltő!
 #177629  Szerző: asr27

• 1
  • 143
  • 144
  • 145
  • 146
  • 147
  • 213