RADIOSITE Fórum

• Retro Rádió

#177806  Szerző: Gyurii

Micsoda kommentek... :shock:

Joe, te ralatsz a dB-re, jol erzem, hogy jobb lett a vétel déli irányba felénk? :roll:
 #177803  Szerző: Jozsfm964

Látom, hogy arról megy az eszmecsere, mennyire kamu vagy nem kamu. Abba belegondoltatok, hogy az a célcsoport, akiknek rádióznak mennyire orruknál fogva vezethető? Az első 3 napban olyan szintű nyálcsöpögés ment, hogy a rádió majdnem elázott. "Jajj gratulálok a zökkenőmentes átálláshoz", "végre egy normális rádió" stb. Tulajdonképpen ki van ez találva. Politizálni nem szeretnék, de vajon hányan tudják ennek hátterét? És azt, ha egy az egybe másolták egy cég szellemi tulajdonát, amiről most megy a kalamajka, akkor megint adók bevetésével mi nyögjük, mert hát ki? Valakinek kellett egy csatorna, amin tolhatja a kampányait. Nem hiába 2 hét alatt lezsíroztak mindent. A 99.5 úgyis leves lesz, egy ilyen formátummal pedig az elöregedett és egyre csak öregedő lakosságot simán le lehet kenyerezni. Ez szépen meg is történt. Ha politikát meg a hátteret nem nézem, akkor nem is rossz, hogy van ilyen rádió, és az sem kizárt, hogy piacvezetőnek lehet majd aposztrofálni, persze mert nem lesz más konkurenciája. Ez olyan mint amikor az R1 vagy a közszolgálati csatornát akarták kihozni a leghallgatottabbnak, pedig hivatalos hallgatottsági mérése nincs is. Na, egy kicsit elkanyarodtam. Szóval én simán el tudom képzelni, ezt a sok ajnározást, csak olyan végre ne fusson mint a Sláger, hogy tiszta kommersz lesz a 90-es évekkel.
 #177785  Szerző: broadcaster

nyikolaj írta: 2018.06.19. 11:03 Komolyra fordítva a szót.. én nem azt mondom,hogy fúúú de király rádió, a legjobb az országban ezt fogom hallgatni éjjel nappal stb stb.. Nem!...Szerintem mások sem ezt írták. Csak azt gondolom,hogy színesebb lett a piac ezzel az alternatívával,ami nem baj.
Kicsit off: Tudjátok mitől lenne sikeres ez a rádió? Volt valamikor jó 10-12 évvel ezelőtt Debrecenben egy rádió. Bizonyos Rádió Fun! Az a rádió a 60-as évektől elkezdve az akkori "ma" zenéivel bezárólag játszotta a slágereket! Nyílván akkor is voltak olyanok akik nem szerették a vegyes zenei felhozatalt, de a legtöbb%-nak bejött a formátum.Nekem is. Nagyon sajnálom azt az állomást,hogy rövid életű volt..de én hasonló arculatot eltudnék képzelni a Retronak is.A 90-es évekből a jó kis dance korszakot..Dr.Alban, La Bouche,Aqua,Scatman Joe, Captain Jack,Mike Oldfield,Africa bambaataa stb.
Az a generáció, amely ezeken a zenéken felnőtt jelenleg hiányzik a rádiózás elitjéből. Épp valamelyik hozzászólásomban utaltam rá, hogy néhány zenei vezető megérett a cserére.
 #177783  Szerző: nyikolaj

Komolyra fordítva a szót.. én nem azt mondom,hogy fúúú de király rádió, a legjobb az országban ezt fogom hallgatni éjjel nappal stb stb.. Nem!...Szerintem mások sem ezt írták. Csak azt gondolom,hogy színesebb lett a piac ezzel az alternatívával,ami nem baj.
Kicsit off: Tudjátok mitől lenne sikeres ez a rádió? Volt valamikor jó 10-12 évvel ezelőtt Debrecenben egy rádió. Bizonyos Rádió Fun! Az a rádió a 60-as évektől elkezdve az akkori "ma" zenéivel bezárólag játszotta a slágereket! Nyílván akkor is voltak olyanok akik nem szerették a vegyes zenei felhozatalt, de a legtöbb%-nak bejött a formátum.Nekem is. Nagyon sajnálom azt az állomást,hogy rövid életű volt..de én hasonló arculatot eltudnék képzelni a Retronak is.A 90-es évekből a jó kis dance korszakot..Dr.Alban, La Bouche,Aqua,Scatman Joe, Captain Jack,Mike Oldfield,Africa bambaataa stb.
 #177782  Szerző: nyikolaj

Karamell,Tuti-frutti,rumos dió, csokoládé és ,kávé..Pisztácia sajnos nincs.
 #177779  Szerző: moby67

nyikolaj írta:.. de ezt a rádiót rengetegen hallgatják, már csak az új íz kedvéért is.
Milyen új ízre gondolsz :question:
 #177778  Szerző: nyikolaj

IstvánB írta:Látszik, hogy nem voltál még rádió közelében sem.
:lool:
Maradjunk annyiban,hogy nem ismersz, és kész!
Egyébként sajnos ti kommentelők (bizonyos része)is a pesszimista hitetlen kategóriába tartoztok mint a közép európai emberek nagy %-a. Nyílván persze.. vannak,voltak,lesznek kamu sms-ek , vagy betelefonálók..sőt kamu kívánságkérők is vannak,,. de ezt a rádiót rengetegen hallgatják, már csak az új íz kedvéért is.
 #177772  Szerző: kondalyuk

Ha jól érzékelem az apróbb változásokat, akkor ezentúl lesz félórás programajánló 22:00-kor, éjszaka nincsenek hírek, csak 04:00-kor egy angol nyelvű?
 #177771  Szerző: Braze

23 órakor óraindítóban: Budapest legújabb rádiója, ez a 99.5 Retro Rádió...

Még mindig nem sikerült lecserélni? :x
 #177764  Szerző: IstvánB

Látszik, hogy nem voltál még rádió közelében sem.
  • 1
  • 137
  • 138
  • 139
  • 140
  • 141
  • 213