Mentem ma egy kisebb "kört" az országban - 44-52-51-M8-6-62-7-81 (csak az érintett főutak). A közepén kezdeném...103,3 MHz-cel déli irányban valami probléma van, már javában a 62-en jártam, de a rádióm még a 104,7-et részesítette előnyben. Talán írta is valaki, hogy az RDS vivő szintje alacsony, kézzel kellett a 103,3-ra állni, de a vétel Solton zajos volt. Az 51-esen észak felé volt hely ahol csak zaj jött, de amint felmentem az M8-asra a vétel kitisztult és a rádióm észrevétlenül váltott a 103,3 - 100,5 - 101,4 között > Dunántúl OK, az Alföld gyenge. Visszafelé már Győr után a 89,5-re álltam és Tiszakürtig azt hallgattam (ott ment el a vétel). Ott "nyomtam" egy Retro-t - a "PI seek" a 95,7 MHz-et találta meg. A szentesi adó Szarvasig zajmentesen vehető volt, a városban közel hallgathatatlan, de Kékes se volt jobb. A városból kiérve ismét a 95,7 ütötte meg a hallgatható minőséget, Kardos után szűnt meg a vétel. Kondoros környékén volt egy 15km-es "fehérfolt", 44. főút és a "Kamut - Murony - Békés" bekötőút kereszteződésénél "jött" meg a 101,6 MHz...
Aki még nem hallotta volna az angol nyelvű híreket:
https://www.youtube.com/watch?v=QejCBAX2jjY