Glenn írta: ↑2018.07.05. 19:02
Attis írta: ↑2018.07.05. 18:56Nehéz azt mondani egy jobboldali, magát kereszténynek hazudó egyértelműen provokáló célú sajtóorgánumról, hogy nagyon jó. Nehéz lenne azt mondani, hogy korrekt, ha valakinek a magán- vagy szexuális életében vájkálnak, sőt hazudnak.
Nem mondom, hogy ilyen nincs. Viszont ez főleg a balliba sajtóorgánumokra jellemző. Pont az, amit leírtál. Persze ez igazából már csak vergődés, egy vesztes szétszéledt társaság vagdalkozása. Ilyenformán leginkább nevetséges a jelenlegi ellenzéki sajtó mocskolódása, hazudozása és leginkább a másik oldal fikázása. Szellemi és erkölcsi bázisát és anyagi hátterét - saját hibájából - elvesztett politikai vonulat mentegetőzése, miszerint erről csakis a kormány tehet. Azaz: "orbántakaroggy". Szánalmas...
Na már megint a balliba szó.. Hát te beteg vagy, pasa, nem kicsit, nagyon!
Nem az ellenzéki sajtó(maradványa) mocskolódása nevetséges (mert ott legalább a valósággal foglalkoznak), hanem az, hogy te és a pár hozzád hasonló, narancsködben élő agymosott barmok, még mindig nem veszik észre mit művel a fidesz nevezetű maffia banda ezzel az országgal, a társadalommal, és, hogy milyen rossz irányba viszik ezt a szerencsétlen országot! Sőt, ti még tapsoltok és szurkoltok is nekik, hadd basszanak szét, mindent, amit csak lehet!
Felmutat ni semmit sem tud sem a fidesz, sem a begyöpösödött szavazóbázisa! Mert, hogy fejlődés, erősödés nem történt az országban az elmúlt 8 év alatt, ez 100%! Az utak sokkal ramatyabbak, mint 10 éve, a reálbérek nem emelkedtek, csak a politikusoké, meg a fideszes haveroké! Adócsökkentés nem volt! A forint, létezése óta soha nem ért ilyen keveset! A médiapiacot tönkretették, és még sorolhatnám... Ki más tehetne erről, ha nem a jelenlegi hatalom??
2010-ben, én is a fideszre szavaztam, de veled ellentétben, én rájöttem, hogy a fidesz a legrosszabb, leghazugabb, legmocskosabb politikai szervezet Magyarországon.