RADIOSITE Fórum

• Retro Rádió

#178506  Szerző: Tomi76

http://radiosite.hu/orszagos-reklamkamp ... tro-radio/

Igazából ami meglepett és könnyen lehet csak én maradtam le valamiről:
"Az óriásplakátok, reklámszpotok és hirdetések a legfrekventáltabb köztereken, a sajtóban, a TV2 és az RTL Csoport televíziócsatornáin"

Mióta reklámoz az RTL csoport Vajna érdekeltségű dolgokat? :oops: :o
 #178490  Szerző: moby67

nyikolaj írta: 2018.07.16. 14:51 Nem tudom ki,hogy van vele.. de a Retro zenék kemény 70%-a melankolikus,szomorú hangvételű.. Főleg a magyar zenék,,de azért a külföldiek is közt is akad bőven. Amikor ezt a rádiót hallgatom negatív hangulatom lesz.
Ezért nincs beállítva még az autóba se.
Ahol eddig megfordultam általában ott szólt ahol 45+ volt a hallgatói közösség. A fiatalok inkább a letöltött zenéket vagy az R1-et kagylózzák.
 #178477  Szerző: nyikolaj

De kifejezetten régen voltak ilyen hangvételű dalok.
 #178476  Szerző: szabogabor10

nyikolaj írta: 2018.07.16. 14:51 Nem tudom ki,hogy van vele.. de a Retro zenék kemény 70%-a melankolikus,szomorú hangvételű.. Főleg a magyar zenék,,de azért a külföldiek is közt is akad bőven. Amikor ezt a rádiót hallgatom negatív hangulatom lesz.
Csak az ország átlagos hangulatát idézi.
 #178475  Szerző: nyikolaj

Nem tudom ki,hogy van vele.. de a Retro zenék kemény 70%-a melankolikus,szomorú hangvételű.. Főleg a magyar zenék,,de azért a külföldiek is közt is akad bőven. Amikor ezt a rádiót hallgatom negatív hangulatom lesz.
 #178405  Szerző: Gr3g0ry

Gyurii írta: 2018.07.12. 18:54 Na ez a Retro lefedettségi térkép tényleg a valóságot tükrözi... :roll:

OFF: Elég szomorú, hogy legalább minden megyeszékhelyen nincs megoldva a lefedettség. Közszolgálati adók (Petőfi) különösen szánalmas... :yuno:
Inkább az a kérdés hogy hogyan :valahol nem és van ahol több helyről is vehető a rádió(k),inkább újra kellene szervezni az egész lefedetséget,azzal hogy pluszt frekvenvenciát kapcsolgatunk rá az inkább bezavarhatja a másik rádiót(terjedéskor meg bezavarhatják) ezenkívűl pénzt emészt fel,mint a AH mint a médiaszolgáltató számra is.
 #178397  Szerző: Gyurii

Na ez a Retro lefedettségi térkép tényleg a valóságot tükrözi... :roll:

OFF: Elég szomorú, hogy legalább minden megyeszékhelyen nincs megoldva a lefedettség. Közszolgálati adók (Petőfi) különösen szánalmas... :yuno:
 #178374  Szerző: djlacee

frekivadasz írta: 2018.07.11. 18:29 Nagyjából jó, kivéve Sopront, mert az biztosan nem sugároz északi és nyugati irányban, meg Komádi talán picit nagy lett.
Már csak azért sem, mert Bécsben van egy rádió a 102.1-en
 #178373  Szerző: frekivadasz

Nagyjából jó, kivéve Sopront, mert az biztosan nem sugároz északi és nyugati irányban, meg Komádi talán picit nagy lett.
  • 1
  • 132
  • 133
  • 134
  • 135
  • 136
  • 216