Tegnap volta cegléden autóval strandra mentem és a rádió1et hallgattam az autóban. Elég sokáig jött, de Irsánál sőt már Pilisnél recsegett picit a pesti freki majd észrevettem hogy újra megszólalt Martin Garrix like i do című száma így arra gondoltam, lehet hogy átváltott a rádió a szolnoki frekire. Sajnos sokat nem tudtam belőle hallgatni, mert utánanem sokkal odaértünk. Azt mondjuk meghallgattam volna, van e helyi adás már és ha igen, ki a műsorvezető. régen ott egy elég szép hangú nő volt picit olyan volt a hangja, mint Repkényi Dórinak a Roxin aki hallgatta, emlékszik rá. Van aki az tmondta, nincs most ott helyi adás. Elképzelhető hogy még fogok menni oda a nyáron, így hát ha többet is hallhatok majd belőle. Minden esetre jók ezek az autórádiók hogy már átváltanak mert régen úgy kellett megkeresni az adott frekit ahol éppen szól az adott rádió.
LuciFerko írta: ↑2018.07.15. 21:01 A 106.5-re nem nagyon akar átváltani az AF 93.1-ről és a 107.5-ről.A 106,5- 107,5 közti váltás az Ozone időszakban sem volt rendben,ahogy emlékszem. (a 91,1 szekszárdiról vált?- amíg O3 ment rajta,addig a PI kód B465 volt,így a háló többi tagjára nem váltott)