robert11 írta: ↑2018.08.11. 09:45 Sziasztok!A legelső frekvencia a salgótarjáni 100.4 amire a 96.4-ről át tud váltani,utána az egri 101.3,Heves 93.7 Miskolc 96.3 és végül a nyíregyházi 91.1
Elképzelhető hogy a közeljövőben majd megyek autóval az m3as autópályán Nyíregyháza felé. Az lenne a kérdésem, hogy mire számíthatok a frekvenciákat illetően a pályán? Egész végig tudom majd hallgatni a rádió1et egészen Nyíregyházáig és ha igen melyeket? melyik az első város ahol esetleg átálhat a rádió a pestifrekiről egy másik frekvenciára?
Valaki ezeket már említette régen aki arra járt de már nem emlékszem rá köszi.
zenefalo írta: ↑2018.08.06. 12:59 Én elhiszem, hogy nagy sláger a Calvin Harris & Dua Lipa - One Kiss a Rádió 1-en. A Mostszól.hu szerint 07.29-én 5-ször játszották le! Tudom, hogy ilyen a formátum, de ez már kicsit könyéken kijövős.A Petőfi kifuttatta már, ott most már van olyan nap, hogy egyáltalán nem adják le. Ha mégis, maximum egyszer.![]()
Pihe írta: ↑2018.08.01. 05:26 https://www2.zippyshare.com/v/ElfO0Hwm/file.htmlA felvétel eleje elég erőteljesen hozza a Kossuth Rádió feelinget...
Ilyen minőségben szól Debrecenben a "minőségi " rádiózás igazi mai slágerei![]()