RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#179143  Szerző: nyikolaj

Tudjátok mi jutott eszembe..?
Mivel ez a R1 topikja,,és a leghallgatottabb "showműsor" is itt hallható Balázsékkal, pont jó példa!
1. Amúgy jó kis rádió lenne ez ha nem ilyen undormány hálózatos xar lenne ami élvezhetetlenné tesz mindet!
2.A nappali műsorsáv igazán lehetne interaktívabb is, és nem csak olyankor amikor valamilyen nyereményjáték van.
3.Rég óta eszemben van,hogy amit most Morning shownak nevezünk.. az erősen átkerülhetne az éjszakai sávba night show címen Balázsékkal címen...eszméletlen,hogy elengedik magukat a műsorvezetők, és a trágárabbnál trágárabb kifejezéseket,megnyílvánulásokat használnak REGGEL!
Én értem,hogy lazának kell lenni,meg vidám ébresztős műsor stb.. de én ezt átkonvertálnám esti sávba.
-Egyébként is hiányzik egy éjszakai vidám műsor nemcsak a R1, de maga a rádiózás világából. Pl:Amit anno Jáksó Laci csinált annál a bizonyos rádiónál a 90-es évek végén.
Nekem ezek hiányoznak!
 #179134  Szerző: noartist

djlacee írta: 2018.08.25. 11:22 A hosszú hírblokkot szoktam néha hallgatni háromnegyed 12-kor, és ilyenkor mindig tele van hibával a "helyi" műsorblokkról az "országosra" váltás. Most a következő volt: lement a központi reklám, majd 5mp csend, majd egyszerre indult el a helyi frekis ID és a helyi reklámkitöltő zene. Azt 30mp után lekeverték, és elindult egy Galantis dal, aminek kb a fele ment le, majd visszaváltott a korábban abbamaradt zenére...

És ez nem az első eset.
A szolnokin is gyakoriak ezek.
 #179128  Szerző: djlacee

A hosszú hírblokkot szoktam néha hallgatni háromnegyed 12-kor, és ilyenkor mindig tele van hibával a "helyi" műsorblokkról az "országosra" váltás. Most a következő volt: lement a központi reklám, majd 5mp csend, majd egyszerre indult el a helyi frekis ID és a helyi reklámkitöltő zene. Azt 30mp után lekeverték, és elindult egy Galantis dal, aminek kb a fele ment le, majd visszaváltott a korábban abbamaradt zenére...

És ez nem az első eset.
 #179064  Szerző: moby67

szabogabor10 írta:
Gyurii írta: 2018.08.13. 21:23 Nem kamu.. Csak Magyarorszagon sajnos legtobb esetben a veteli lehetoseg dont, nem pedig az igenyek... :cry:
Szomorú.
+1
 #179053  Szerző: nyikolaj

Azta! :o
 #179049  Szerző: robert11

Na voltam vidéken Szabolcsmegyében az m3-ason haladva a 96 4 nem olyan sokáig jött de viszont elég szépen váltogatott a rádió külömböző frekvenciákra.
Voltak helyek, ahol eléggé leárnyékolta valami a rádiót legtöbbször akkor mikor emelkedőkön mentünk fel fogalmam sincs mi lehet ott a pályán amitől néha picit gyengébben jön az adó mik árnyékolhatják be talán a nagy hegyek vagy ilyenek de mondjuk ez csak pár helyen volt így az egri frekvencián ha jól emlékszem már nem tudom pontosan.
Elég érdekes volt azt is megtapasztalni hogy néhol ugrándozott egyik frekiről a másikra majd vissza míg be nem állt legutóbb mikor Ceglédre mentem akkor a szolnokira egyből át tudott állni nem volt ilyen ugrándozás fura volt hogy egyes frekiken tök más zene ment mint az előzőn. Ott Görbeháza környékén nem tudom ki járt már arra ott is elég sokszor átváltott egy másik frekire nem tudom hogy ott van e még más freki vagy esetleg a miskolci és a nyíregyházi frekvencia között ugrándozhatott míg akkor is be nem állt a 91 1re. Leginkább a kanyarokban vagy ha megálltunk a parkolóban akkor volt az hogy hol még a miskolci szólt, hol egy másik de menet közben is párszor míg mondom be nem állt a nyíregyházira ott már nem váltogatott de az után már nem is volt vételi lehetőség így nem is lett volna mire átállnia.
Helyi adást sajnos nem sikerült hallgatnom pedig szerettem volna de csak zenéket sikerült elkapnom meg nem is olyan időben utaztam hogy tudtam volna hallgatni bár a miskolcon most hazafelé elkaptam egy búcsúzást de akkor ismét átváltott valamelyik másik frekire.. Szerintem az autórádió nagyon jó volt már ettől rosszabb is az antennája cápauszonyhoz hasonlló antenna.
Inkább az volt a furcsa hogy volt mikor ide oda ugrándozott míg mondom a szolnokinál nem így volt pesti és szolnoki freki között bár az nem tudom milyen rádió volt az Audiban de kb hasonló volt az is mint ez.
Nem tudom úgy elgondolkoztam hogy manapság minden autórádióban van olyan frekvenciaérzékelő hogy átvált a megfelelő frekire vagy ilyen csak az újabb autórádióknál vagy is pontosabban pár régebbi autórádiónál is azért előfordul hogy át tud állni magától és nem kell kézzel keresgetni mert nagyon sokáig csak olyan volt.
Jó nyilván egy Schevroléban vagy egy Suzukiban biztos nem állhat át magától nem olyan rádió lehet bennük vagy egy Opelban. Még a Wolsvagenekben talán. Erre kíváncsi lennék mitől függ ez.
Picit sokat írtam tudom nem szabadna ennyit írni de ez a téma engem nagyon érdekel tudom sok hülyeséget írtam régebben itt a fórumon de ezen igyekszem változtatni. Akik olvassák a bejegyzéseim tudják én vagyok az az ember, aki a Troy Duranos bejegyzéseket írja a musictopikba néha. Bár ha már itt tartunk akkor én örülnék neki ha mondjuk az r1en bemondaná Troy a számcímeket ha már a musicon feledésbemerült újabbakat már nem is mond be csak a régebbieknél szólal meg de azt is azért szerintem mert annó felvették és azt a verziót nyomják be pedig megtehetnék hogy kiveszik azokból is mert újabbakat már nem mond be de szerintem az r1en soha nem lesz Troy.
 #178967  Szerző: szabogabor10

Gyurii írta: 2018.08.13. 21:23 Nem kamu.. Csak Magyarorszagon sajnos legtobb esetben a veteli lehetoseg dont, nem pedig az igenyek... :cry:
Szomorú.
 #178964  Szerző: Gyurii

Nem kamu.. Csak Magyarorszagon sajnos legtobb esetben a veteli lehetoseg dont, nem pedig az igenyek... :cry:
 #178954  Szerző: szabogabor10

A R1 maga az igénytelenség. Azt, hogy mégis ennyien hallgatják, egyrészt a régi R1 (ami a hasonló zenei paletta mellett is általánosan sokkal profibbnak hatott nálam) iránti nosztalgiának, másrészt a konkurencia hiányának tudom be.
Már ha egyáltalán valóban ekkora hallgatottsággal rendelkeznek, mert simán lehet kamu az egész.
 #178953  Szerző: tisztelettudo

Kép
Kép

Ezekszerint 1,3 millió embernek megéri hallgatni. Valószínűleg nekik megéri fenntartani is.

Forrás: http://radiosite.hu/hallgatottsagi-adat ... is-junius/
Dani írta:Ma a Rádió1-en egy órán belül kétszer ugyanazokat a számokat játszották. Most komolyan, kinek éri meg ezt a rádiót fenntartani, meg hallgatni? Lehet, hogy ez az ismételgetős stilus 10 évvel ezelőtt divat volt, de komolyan 2018-ban is valakinek ez kell?
  • 1
  • 533
  • 534
  • 535
  • 536
  • 537
  • 1023