RádióFan írta: ↑2018.08.27. 14:13 https://24.hu/media/2018/08/27/meszaros ... birodalom/ a fidesz eladja a retró rádiót és a karc fm valamit a rádió 1 etMiről beszélsz? Ki ad el mit? Elolvastad egyáltalán a cikket?

RádióFan írta: ↑2018.08.27. 14:13 https://24.hu/media/2018/08/27/meszaros ... birodalom/ a fidesz eladja a retró rádiót és a karc fm valamit a rádió 1 etMiről beszélsz? Ki ad el mit? Elolvastad egyáltalán a cikket?
zenefalo írta: ↑2018.08.26. 15:57Változott a helyzet, 80-as évek zenéi most túlnyomó többségben vannak, pláne 87-es pop-tari-top listájából szrmezget B. Tóth.Igen, akartam is tegnap írni, hogy lehet, tényleg olvassa ott valaki azt, amit mi itt írogatunk. Most tetszett a Poptarisznya, megközelítette eredeti önmagát.
Glenn írta: ↑2018.08.26. 11:57 Oké, hogy Retro Rádió, de ha azt mondják, hogy "folytatódik" és nem azt, hogy "újjáalakul" a Poptarisznya, akkor mégiscsak hasonlítania kéne egykori önmagára. Namármost, a Poptarisznya 1982-ben indult, a Retro Rádióba meg beleférnek a 80-as évtized zenéi, akkor szerintem ebben a három órában simán lehetne a zenék nagyobb része 80-as. Eredetileg is voltak a Poptarisznyában 60-as és 70-es évek, de nagyjából a műsoridő 20-30 %-át tették ki, a többi friss zene volt (akkoriban persze). Ma szinte egy az egyben le kéne másolni az akkori playlistet. És még annyi, hogy B. Tóth is beszélhetne picit többet, úgy, ahogyan azt eredetileg tette.Változott a helyzet, 80-as évek zenéi most túlnyomó többségben vannak, pláne 87-es pop-tari-top listájából szrmezget B. Tóth. Volt egy dalcímtévedés is. Corona - The rhythm of the night dalára Whigfield - Saturday night ID lett fevezetve!robert11 írta:Kicsit engem a régi Calypsórádióra emlékeztet ott mentek ilyen jellegű zenékEz pedig nem a véletlen műve, hiszen a Calypso kitalálója és szerkesztője B. Tóth László volt. Vasárnap délután a Poptarisznya párhuzamosan ment a Calypsóban és a Petőfin.
Glenn írta: ↑2018.08.26. 11:57 Ez pedig nem a véletlen műve, hiszen a Calypso kitalálója és szerkesztője B. Tóth László volt. Vasárnap délután a Poptarisznya párhuzamosan ment a Calypsóban és a Petőfin.Ami pedig azért volt mert a Calypso csak 8:00-tól este 7:00-ig sugárzott, a többi időben a 873 Khz-es frekin a Petőfi rádió szólt alapból. Vasárnap délután persze a Poptarisznya miatt már 16:00-kor véget ért a Calypso műsora és jött a Petőfi.
robert11 írta:Kicsit engem a régi Calypsórádióra emlékeztet ott mentek ilyen jellegű zenékEz pedig nem a véletlen műve, hiszen a Calypso kitalálója és szerkesztője B. Tóth László volt. Vasárnap délután a Poptarisznya párhuzamosan ment a Calypsóban és a Petőfin.