Á nem hanem szerintme valamelyik felvételről megy egy stúdióban veszikf el. Na ugyan ez tmondták annó Nyerges Izáról is meg én is azthittem mert ő meg a pécsi r1en, és a pont1en vezetett műsort meg míg volt r1 előtte azon de a pécsi volt az élő nyíregyi csak felvételről ment. Egyszerre két helyen nem lehetnek
egyik ismerősöm mondta ti is ismeritek Adaam1300 hogy felvételről megy iza műsora a nyíregyin de B Tóth is csinált ilyeneket mert őt meg a Gongon és a Sztárfmen lehetett egy időpontban hallani elég érdekes lett volna mindkét helyen egyszerre lennie.
Aki jobban ért ehez, cáfoljon meg vagy magyarázza el, hogy ezek hogy működnek ha ilyen van. Vili mondjuk mondta hogy több rádiónak is csinál műsort romániai adókon is van kettőt is mondott pluszfm, és nem tudom mi a másik most így hirtelen

Aki jobban ért ehez, cáfoljon meg vagy magyarázza el, hogy ezek hogy működnek ha ilyen van. Vili mondjuk mondta hogy több rádiónak is csinál műsort romániai adókon is van kettőt is mondott pluszfm, és nem tudom mi a másik most így hirtelen