RADIOSITE Fórum

• Sláger FM

#179977  Szerző: tom

noartist írta: 2018.11.13. 20:39
Glenn írta: 2018.11.13. 19:31 Sajnos elég egyértelmű itt is a hátsó szándék (meg a Music FM-nél is). Konkurrenciát eltörölni, frekijét megszerezni, nevét beszántani. :x
Mondjuk szerintem a Retro már jobb, mint a Sláger, de talán a brand még tényleg erős lehet. Ezek után már nincs kit kivégezni, pöröghet a kasza. :x

Miben érzed jobbnak a Retro Rádiót?
Én is jobbnak érzem, de ez ízlés kérdése, mivel 60-70-80-as évek a kedvenceim, 90-nes évek már nem nagyon.
 #179976  Szerző: tom

Glenn írta: 2018.11.13. 19:31 Sajnos elég egyértelmű itt is a hátsó szándék (meg a Music FM-nél is). Konkurrenciát eltörölni, frekijét megszerezni, nevét beszántani. :x
Mondjuk szerintem a Retro már jobb, mint a Sláger, de talán a brand még tényleg erős lehet. Ezek után már nincs kit kivégezni, pöröghet a kasza. :x
Ez akkor lenne igaz, ha nem a Nyergesé lenne a Music fm. Szerintem igazából nem is akarta folytatni.
 #179964  Szerző: noartist

Miben érzed jobbnak a Retro Rádiót?
 #179958  Szerző: Glenn

Sajnos elég egyértelmű itt is a hátsó szándék (meg a Music FM-nél is). Konkurrenciát eltörölni, frekijét megszerezni, nevét beszántani. :x
 #179947  Szerző: bandras

Radutól régebben többször is meg akarták venni a rádiót HÁrpádék... Nem tudom miért gondolta, hogy majd pont őt nem csinálják ki. Az kevés a "védelemhez", hogy Ripost nevű műsort indítottak.

Mondjuk most már szerintem nem a rádió kell nekik, hanem inkább a piaca és a neve. Budapesten egyelőre gyenge a Retro, ráadásul a Sláger név annyira erős márka, hogy 100%, hogy bekavar a Retro Rádió hallgatottságmérésébe (=sokan a felmérés résztvevői közül Retrót hallgatnak, de azt hiszik, hogy az a Sláger).
 #179285  Szerző: Marcii

szabogabor10 írta: 2018.09.19. 19:44 A ner meg bekaphatja.
:yes:
 #179284  Szerző: szabogabor10

Én a kvázi hangtalan notimról vagy a teljesen hangtalan Apple TV-ről szoktam AirPlay-jel áttolni hifire a netrádiókat. Így minimum ugyanolyan jól szól, mint FM vagy DAB. 95%-ban netrádiózok. Kocsiban meg ugye ott az USB/jack/BT+korlátlan mobilnet. Szóval ez kizárólag felszereltség kérdése. A ner meg bekaphatja.
 #179281  Szerző: Glenn

Feltalálták sok éve már az FM transzmittert. Ezt autós alkalmazásra találták ki, de természetesen egy 12 voltos dugasztáppal tökéletesen működik. A gépből a hangot egy egyszerű jackdugós kábellel beadod a transzmitterbe és 10-20 méteres körzetben bármilyen rádióval hallhatod a gépen elindított netrádiót. Ilyen egyszerű. Én ma délután polírozgattam a kocsit és közben a benne lévő hifin szólt a Maxima FM a 104,6-on. :yes:
nyikolaj írta:talán annyival szerencsésebb helyzetben vagyok,hogy itt Miskolc környékén egy olyan rádiót tudok fm-en hallgatni ami hasonló a Slágerhez,és az én világom.
Rádio Vlna? ;)
  • 1
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 102