RADIOSITE Fórum

• Sláger FM

#180386  Szerző: tisztelettudo

Legrosszabb esetben csinálják azt zene és szöveg terén, amit a Rock FM, csak Sláger néven, illetve zeneileg talán egy nagyon picit jobban felhígítva. Ha meghallgatjátok, a Rock FM nagyon mainstream lett. Gyenge, elkúrt brand, jó programinggal és zenei szerkesztéssel. Valószínűleg az emberek még nem ismerik, hogy már rendbehozták és jó rádió lett - ezért nem hallgatják. Sláger néven majd többen fogják.

Egyébként ha marad közösségi a freki és elbukja mondjuk a hallgatói, hirdetői felét, cserébe nem fizet koncessziós díjat és dupla akkora vételkörzetet kap, akkor a végén nagyjából ugyanott vannak.

A semminél mindenképpen jobb pozícióban.
 #180385  Szerző: tomee

Radu Morar nekem kicsit naivnak tűnik ebben az ügyben. 10 éve lehet, hogy egy ilyen trükkel még gond nélkül megkerülhette volna az ORTT-t, de a jelenlegi NMHH-nál a nyakamat teszem rá, hogy ki fognak találni valamit, ami miatt olyan helyzetbe fognak kerülni, hogy a végén nem fognak tudni jól kijönni ebből az egészből. Az meg most, hogy az ő kedvükért átminősítik a 95.8-at közösségiről kereskedelmire.... hát... akkor ezzel az energiával a 103.9-re is hosszabbítottak volna, ha érdekükben állt volna nem?! Majd pont most lennének méltányosak?
 #180384  Szerző: noartist

tisztelettudo írta: 2018.12.23. 20:10 Több körös folyamat a "költözés" jogilag, ahogy más cikkekben is írták. De miért ne minősítené a 95.8-at kereskedelmivé a Médiatanács, ha kérik?

Jobb az nekik, ha egy kereskedelmies rádió szól ott közösségi frekin minden létező trükköt, kiskaput, akár törvényszegést meglépve, mintha fizetne nekik valaki egy valag pénzt és szabályosan működne?! Ez senkinek nem lehet érdeke. Még a konkurenciának sem.

Persze tudom, politika, viszont Radu Morar annyira rossz viszonyban nem lehet a hatalommal, ha a Ripost már évek óta ott fut, illetve a reklámbevétel jó része is egy kormányközeli sales house-nál landol.
Hosszú január lesz ez mindkét rádió stábjának, azt hiszem.
 #180383  Szerző: tisztelettudo

Több körös folyamat a "költözés" jogilag, ahogy más cikkekben is írták. De miért ne minősítené a 95.8-at kereskedelmivé a Médiatanács, ha kérik?

Jobb az nekik, ha egy kereskedelmies rádió szól ott közösségi frekin minden létező trükköt, kiskaput, akár törvényszegést meglépve, mintha fizetne nekik valaki egy valag pénzt és szabályosan működne?! Ez senkinek nem lehet érdeke. Még a konkurenciának sem.

Persze tudom, politika, viszont Radu Morar annyira rossz viszonyban nem lehet a hatalommal, ha a Ripost már évek óta ott fut, illetve a reklámbevétel jó része is egy kormányközeli sales house-nál landol.
 #179977  Szerző: tom

noartist írta: 2018.11.13. 20:39
Glenn írta: 2018.11.13. 19:31 Sajnos elég egyértelmű itt is a hátsó szándék (meg a Music FM-nél is). Konkurrenciát eltörölni, frekijét megszerezni, nevét beszántani. :x
Mondjuk szerintem a Retro már jobb, mint a Sláger, de talán a brand még tényleg erős lehet. Ezek után már nincs kit kivégezni, pöröghet a kasza. :x

Miben érzed jobbnak a Retro Rádiót?
Én is jobbnak érzem, de ez ízlés kérdése, mivel 60-70-80-as évek a kedvenceim, 90-nes évek már nem nagyon.
 #179976  Szerző: tom

Glenn írta: 2018.11.13. 19:31 Sajnos elég egyértelmű itt is a hátsó szándék (meg a Music FM-nél is). Konkurrenciát eltörölni, frekijét megszerezni, nevét beszántani. :x
Mondjuk szerintem a Retro már jobb, mint a Sláger, de talán a brand még tényleg erős lehet. Ezek után már nincs kit kivégezni, pöröghet a kasza. :x
Ez akkor lenne igaz, ha nem a Nyergesé lenne a Music fm. Szerintem igazából nem is akarta folytatni.
 #179964  Szerző: noartist

Miben érzed jobbnak a Retro Rádiót?
 #179958  Szerző: Glenn

Sajnos elég egyértelmű itt is a hátsó szándék (meg a Music FM-nél is). Konkurrenciát eltörölni, frekijét megszerezni, nevét beszántani. :x
 #179947  Szerző: bandras

Radutól régebben többször is meg akarták venni a rádiót HÁrpádék... Nem tudom miért gondolta, hogy majd pont őt nem csinálják ki. Az kevés a "védelemhez", hogy Ripost nevű műsort indítottak.

Mondjuk most már szerintem nem a rádió kell nekik, hanem inkább a piaca és a neve. Budapesten egyelőre gyenge a Retro, ráadásul a Sláger név annyira erős márka, hogy 100%, hogy bekavar a Retro Rádió hallgatottságmérésébe (=sokan a felmérés résztvevői közül Retrót hallgatnak, de azt hiszik, hogy az a Sláger).
  • 1
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 102