noartist írta: ↑2018.11.22. 18:50Köszi.adam1400 írta: ↑2018.11.22. 18:23adika4444 írta: ↑2018.11.22. 18:13 Volt egy Call Center 11-13-án, azóta Katáról nem hallani a rádióban... Csak a Bonus Track-es részt kaptam el, ahol azt mondja, hogy "hamarosan találkozunk", és köszöni a sok kedves üzenetet, jól gondolom, hogy elhagyta a rádiót?szülni ment
Azért is megdöbbentő ez, mert szinte mindenki cserélődött, ő volt az, aki múlthétig az első naptól kezdve minden de tényleg minden nap hallható volt a rádióban...
Szóval helytálló ez a tippem?
Így van, szülési szabadságra ment.
Dani írta: ↑2018.11.25. 19:51Hát javítson ki, aki tud, de ez sztem egyedül amiatt kering, mert a télapóéknál vannak a névhasználati jogok. Plusz ehhez társul némi vágyálom, de nekem ezekből nem jött le, hogy amúgy ez egy reális dolog lenne. (momentán)tomee írta: ↑2018.11.25. 18:00 Én ezekhez annyit fűznék hozzá, hogy akárhogy is, de ez nem egy jó rádió, hanem más rádiók ötleteiből lett összefabrikálva, és ez már 2012-ben is rohadtul bosszantott. Rossznak sem mondanám, inkább az a bajom vele, hogy nagyon buhera módon van összerakva, ezért egy katyvasz az egész. Azzal is egyet értek, hogy a R1 egyáltalán nem erőlteti meg magát, pedig lenne mögötte potenciál, de mégse teszi. Ez speciel számomra 2 éve érthetetlen, bár az is látszik, hogy ha eddig sem érezték, hogy ezen változtatni kéne, minden bizonnyal ezután sem fognak.Mi a véleményed azokról a találgatásokról, amik azt mondják, hogy a Roxy lesz a Music helyén? Lehet benne igazság?
Mindazonáltal a Retro példájából látni, hogy ki tudnak ők találni valamit, ha nagyon akarnak (még ha nem is teljesen tökéletesen), úgyhogy inkább abban bízok, hogy bármi lesz a Music helyén/helyette, csak jobb lehet, arról nem is beszélve, hogy minden bizonnyal át fognak egynéhány embert onnan is venni, mint ahogy átvették őket ide is annak idején valahonnan. Akik ennél a rádiónál voltak, szinte senki nem ma kezdte a pályafutását, biztos vagyok benne, hogy fogjuk hallani még őket, pusztán már azért is, mert egész egyszerűen nincsenek friss arcok.
tomee írta: ↑2018.11.25. 18:00 Én ezekhez annyit fűznék hozzá, hogy akárhogy is, de ez nem egy jó rádió, hanem más rádiók ötleteiből lett összefabrikálva, és ez már 2012-ben is rohadtul bosszantott. Rossznak sem mondanám, inkább az a bajom vele, hogy nagyon buhera módon van összerakva, ezért egy katyvasz az egész. Azzal is egyet értek, hogy a R1 egyáltalán nem erőlteti meg magát, pedig lenne mögötte potenciál, de mégse teszi. Ez speciel számomra 2 éve érthetetlen, bár az is látszik, hogy ha eddig sem érezték, hogy ezen változtatni kéne, minden bizonnyal ezután sem fognak.Mi a véleményed azokról a találgatásokról, amik azt mondják, hogy a Roxy lesz a Music helyén? Lehet benne igazság?
Mindazonáltal a Retro példájából látni, hogy ki tudnak ők találni valamit, ha nagyon akarnak (még ha nem is teljesen tökéletesen), úgyhogy inkább abban bízok, hogy bármi lesz a Music helyén/helyette, csak jobb lehet, arról nem is beszélve, hogy minden bizonnyal át fognak egynéhány embert onnan is venni, mint ahogy átvették őket ide is annak idején valahonnan. Akik ennél a rádiónál voltak, szinte senki nem ma kezdte a pályafutását, biztos vagyok benne, hogy fogjuk hallani még őket, pusztán már azért is, mert egész egyszerűen nincsenek friss arcok.