RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#180149  Szerző: asr27

Sakál írta: 2018.11.26. 16:53 Elindult valamilyen kommunikáció a várható megszünéssel kapcsolatban, vagy úgy csinálnak, mintha "mise" történt volna?
Bochi a múlt héten, egyik reggel annyit mondott, hogy "ha zenés rádiónak pályáztatja a hatóság a frekvenciát, akkor pályázni fogunk rá"
 #180148  Szerző: Sakál

Elindult valamilyen kommunikáció a várható megszünéssel kapcsolatban, vagy úgy csinálnak, mintha "mise" történt volna?
 #180146  Szerző: adika4444

noartist írta: 2018.11.22. 18:50
adam1400 írta: 2018.11.22. 18:23
adika4444 írta: 2018.11.22. 18:13 Volt egy Call Center 11-13-án, azóta Katáról nem hallani a rádióban... Csak a Bonus Track-es részt kaptam el, ahol azt mondja, hogy "hamarosan találkozunk", és köszöni a sok kedves üzenetet, jól gondolom, hogy elhagyta a rádiót?
Azért is megdöbbentő ez, mert szinte mindenki cserélődött, ő volt az, aki múlthétig az első naptól kezdve minden de tényleg minden nap hallható volt a rádióban...
Szóval helytálló ez a tippem?
szülni ment

Így van, szülési szabadságra ment.
Köszi.
 #180142  Szerző: asr27

Pedig zenei stílus terén simán reális lenne a folytatásban, ha Roxy néven indulna valami, mivel a Music is hasonló stílusú zenéket játszik, persze a gagyibb lightosabb dalokkal vegyítve. Tehát aki ezt a stílust szereti, annak nem lenne idegen ha pl egy 2008-as Roxy féle rádió szólna itt.
Fényévekkel jobb lenne, mint, ha a R1 kapná!
 #180141  Szerző: noartist

Azért a 89,5-re nem fognak Roxyt pakolni. De más, felszabaduló frekvenciákon még van némi sansz az újraindítására.
 #180136  Szerző: tomee

Dani írta: 2018.11.25. 19:51
tomee írta: 2018.11.25. 18:00 Én ezekhez annyit fűznék hozzá, hogy akárhogy is, de ez nem egy jó rádió, hanem más rádiók ötleteiből lett összefabrikálva, és ez már 2012-ben is rohadtul bosszantott. Rossznak sem mondanám, inkább az a bajom vele, hogy nagyon buhera módon van összerakva, ezért egy katyvasz az egész. Azzal is egyet értek, hogy a R1 egyáltalán nem erőlteti meg magát, pedig lenne mögötte potenciál, de mégse teszi. Ez speciel számomra 2 éve érthetetlen, bár az is látszik, hogy ha eddig sem érezték, hogy ezen változtatni kéne, minden bizonnyal ezután sem fognak.

Mindazonáltal a Retro példájából látni, hogy ki tudnak ők találni valamit, ha nagyon akarnak (még ha nem is teljesen tökéletesen), úgyhogy inkább abban bízok, hogy bármi lesz a Music helyén/helyette, csak jobb lehet, arról nem is beszélve, hogy minden bizonnyal át fognak egynéhány embert onnan is venni, mint ahogy átvették őket ide is annak idején valahonnan. Akik ennél a rádiónál voltak, szinte senki nem ma kezdte a pályafutását, biztos vagyok benne, hogy fogjuk hallani még őket, pusztán már azért is, mert egész egyszerűen nincsenek friss arcok.
Mi a véleményed azokról a találgatásokról, amik azt mondják, hogy a Roxy lesz a Music helyén? Lehet benne igazság?
Hát javítson ki, aki tud, de ez sztem egyedül amiatt kering, mert a télapóéknál vannak a névhasználati jogok. Plusz ehhez társul némi vágyálom, de nekem ezekből nem jött le, hogy amúgy ez egy reális dolog lenne. (momentán)
 #180130  Szerző: Dani

tomee írta: 2018.11.25. 18:00 Én ezekhez annyit fűznék hozzá, hogy akárhogy is, de ez nem egy jó rádió, hanem más rádiók ötleteiből lett összefabrikálva, és ez már 2012-ben is rohadtul bosszantott. Rossznak sem mondanám, inkább az a bajom vele, hogy nagyon buhera módon van összerakva, ezért egy katyvasz az egész. Azzal is egyet értek, hogy a R1 egyáltalán nem erőlteti meg magát, pedig lenne mögötte potenciál, de mégse teszi. Ez speciel számomra 2 éve érthetetlen, bár az is látszik, hogy ha eddig sem érezték, hogy ezen változtatni kéne, minden bizonnyal ezután sem fognak.

Mindazonáltal a Retro példájából látni, hogy ki tudnak ők találni valamit, ha nagyon akarnak (még ha nem is teljesen tökéletesen), úgyhogy inkább abban bízok, hogy bármi lesz a Music helyén/helyette, csak jobb lehet, arról nem is beszélve, hogy minden bizonnyal át fognak egynéhány embert onnan is venni, mint ahogy átvették őket ide is annak idején valahonnan. Akik ennél a rádiónál voltak, szinte senki nem ma kezdte a pályafutását, biztos vagyok benne, hogy fogjuk hallani még őket, pusztán már azért is, mert egész egyszerűen nincsenek friss arcok.
Mi a véleményed azokról a találgatásokról, amik azt mondják, hogy a Roxy lesz a Music helyén? Lehet benne igazság?
 #180123  Szerző: tomee

Én ezekhez annyit fűznék hozzá, hogy akárhogy is, de ez nem egy jó rádió, hanem más rádiók ötleteiből lett összefabrikálva, és ez már 2012-ben is rohadtul bosszantott. Rossznak sem mondanám, inkább az a bajom vele, hogy nagyon buhera módon van összerakva, ezért egy katyvasz az egész. Azzal is egyet értek, hogy a R1 egyáltalán nem erőlteti meg magát, pedig lenne mögötte potenciál, de mégse teszi. Ez speciel számomra 2 éve érthetetlen, bár az is látszik, hogy ha eddig sem érezték, hogy ezen változtatni kéne, minden bizonnyal ezután sem fognak.

#180120  Szerző: Gyurii

Olvasom, hogy a kozeljovoben itt mi fog tortenni, hat komolyan elszomorito!

Amugy kovezzetek meg, de nem erdekelne ha a 89.5 R1 lenne, (DE!) mivel ahol elek mar tobb mint eve 2 R1 szol, tehat hallom a 10 evvel ezelotti arculatot, es a mostanit is FM-en (milyen jo nekem..), feltunik hogy kb semmi valtozas nem tapasztalhato. Ugyanazok az elcsepelt szamok, allomashang, gagyizas... Evekig nem szolt, de ugyanaz szol, mintha mi sem tortent volna minimalis valtozasokkal.

Ha lenne belole egy teljesen uj radio, uj arculat, felfogas, napkozben 1-2 dance-esebb vonal senki nem sajnalna a Music FM-et. (Hisz jobb radiot kap, kozel orszagosan. Jo tudom, szep almok ezek..) :unott:
 #180109  Szerző: asr27

Korrekt, pártfüggetlen, valódi hírek vannak óránként. Ezért tapossa el őket a hatalom! :x
  • 1
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 565