RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#180748  Szerző: tomee

Igazából itt nem arról van szó, hogy nem lehetne elképzelni a reggeli sávot Balázsék nélkül, csak momentán egészen biztosan földhöz vágná a rádió hallgatottságát a hiányuk. Balázs meg megmondta, hogy akkor fogják abbahagyni, ha már teljesen kifáradt az egész, mert már ők sem érzik már ugyanazt a lendületet, mint 2009-ben. Meg a világ is baromira megváltozott azóta.

Más kérdés, hogy milyen "kreatív mozgásterük" marad majd a jelen történések után, mert nem biztos, hogy a következő érdekeltség már ugyanilyen szemellenzős lesz velük szemben, mint Andy volt. Szerintem ezzel ők is baromira tisztában vannak.
 #180747  Szerző: Nightman

Részemről igazad van,de pl egy egyszemélyes ébresztőműsor mivel jobb?
Ők sem tudnak szaítani a "ma,903 éve született don korleone" és a napi horoszkóp.... Katasztrófa az is.. :/
 #180745  Szerző: Rebroadcaster

Olvasgatva a hozzászólásokat csak annyit tennék hozzá, hogy tökmindegy kié lesz a Rádió1. Sok közünk úgysincs hozzá. Lényegtelen. Másrészt szomorúan olvasom, hogy többen el sem tudják képzelni a médiumot Sebestyén Balázsék nélkül. Az ami most van országos szinten a reggeli adások palettáján eléggé elkeserítő. Tudom hosszú évek óta ahhoz szoktatták a hallgatókat, hogy rádiózni csak triumvirátusban lehet.... Ideje lenne ezzel szakítani, mert baromira unalmas. Ééés mielőtt még megkövezne valaki, nyugi senki sem fog ezzel szakítani... Ha a jelenlegi berendezkedésen múlik még 15 év múlva is Sebestyén Balázsékat fogjátok hallgatni...
 #180741  Szerző: Glenn

mlaszlo írta: 2019.01.20. 09:01felmerül a kérdés bennem, hogy minek is kellett nekik ez a frekvencia, ha nem indulnak el rajta.
Én ezt már az elején sem értettem...
 #180740  Szerző: tomee

Lölö lesz.... Balázs is ezért utalgat a szerződésre, mert ilyen feltételek mellett már nekik sem lenne mindegy hol vannak.
 #180739  Szerző: 501WAVE

Dani írta: 2019.01.20. 14:50 Ki lesz az új tulajdonosa a Rádió1-nek vajon?

Timike ?
 #180738  Szerző: Dani

Balázsék maradhatnak vajon nyilván szigorúbb feltételekhez kötve, mint eddig, vagy úgy ahogy van repülni fognak, ahogy a Hírtv-ből tavaly nyáron a Simicska által foglalkoztatott műsorvezetők?
 #180737  Szerző: szabogabor10

Dani írta: 2019.01.20. 14:50 Ki lesz az új tulajdonosa a Rádió1-nek vajon?
Lölő. Aki szépen bedobja majd ezt meg a tv2-t is a kommunista holdingba.
 #180736  Szerző: Dani

Ki lesz az új tulajdonosa a Rádió1-nek vajon?
 #180734  Szerző: tomee

noartist írta: 2019.01.20. 12:47
ayala írta: 2019.01.20. 12:22
tomee írta: 2019.01.20. 12:12

Érdekes lesz majd ezek után Balázséknak, hogy mennyire fognak szabad kezet kapni...
célozgattak rá egy ideje, "ahogy a dolgok állnak" nem biztos, hogy sokáig lesz szerződésük. nem gondoltam volna, hogy ez áll a háttérben.
Egy erős reggeli műsorra szüksége van az 1-nek.
Főleg, hogy ezen kívül szinte teljesen érdektelen az egész programming. Mondjuk az is elég nagy probléma, hogy ezen múlik egy műsor készítése, de én sosem értettem Balázsék részéről ezt a foghegyről odamondogatást. Főleg, mikor már a hallgatóság kezdte el rajtuk követelni, és ment a visszatáncolás, hogy "hát tulajdonképpen ez csak egy szórakoztatójellegű műsor, ilyeneket ne kérjenek rajtuk számon".

Lehet két kapura játszani, de az sem működik örökké, hogy "fhú, de odamondogatunk", miközben boldogan jelentjük be, hogy a rádió különösebb akadályok nélkül terjeszkedik országszerte. Ez így nem működik.
  • 1
  • 510
  • 511
  • 512
  • 513
  • 514
  • 1022