RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#180789  Szerző: Glenn

Szomorú, hogy egy ember halálát követően nem egészen egy héttel már az a téma, hogy mit lopott el, mit hova menekített, ki fogja örökölni. Ha valami a magánvagyona része volt, akkor ezek a dolgok magánügyek. Másrészt miért csodálkozik bárki ezeken a dolgokon? Kis hazánkban 29 éve így mennek a dolgok, minden ciklusban mindenki kivette a maga részét. Ki az a naiv, aki azt hitte, hogy magán médiumok esetében majd lekövethető lesz a tulajdonlás és a pénzek útja? :D Ez sosem volt így.
Amúgy meg ki nem sz@rja le, hogy mi van a háttérben, ha egy rádió jól működik? A Rádió 1 sikeres, jó hallgatni (most indulhat a fikázás), tök mindegy, ki a tulaj. Csak szóljon tovább és kész. :yes:
 #180782  Szerző: adika4444

Rádió 1 és a fokozatosság. Ma hallottam először náluk Ava Max - Sweet But Psycho-t, reggel hét után valamikor. Nos, jelenleg épp vége van, ma már negyedjére. Szóval viccesek, bedobnak egy számot rögvest 4x egy napra...
 #180773  Szerző: tomee

asr27 írta:
tomee írta: 2019.01.22. 20:43 https://index.hu/gazdasag/2019/01/22/va ... u_radio_1/

Nem semmi :D
Pedig a főneke, hogy is mondta? Akkor lesz Magyarország erős ország, ha legtöbb Magyarországon üzemelő cég, magyar tulajdonban lesz?!
Vagy valami ehhez hasonló szöveget szokott hangoztatni...
mert ugye "a szocik eladták az országot"
Erre tessék...
Sztem ez marginális ebben az egészben. Nem igazán tudom értelmezni, hogy mégis mit akart ezzel. Első blikkre nekem az jött le, hogy annyira sajátjaként kezelte ezt az egészet, hogy saját maga után is különálló tényezőnek akarta tudni.
 #180772  Szerző: asr27

tomee írta: 2019.01.22. 20:43 https://index.hu/gazdasag/2019/01/22/va ... u_radio_1/

Nem semmi :D
Pedig a főneke, hogy is mondta? Akkor lesz Magyarország erős ország, ha legtöbb Magyarországon üzemelő cég, magyar tulajdonban lesz?!
Vagy valami ehhez hasonló szöveget szokott hangoztatni...
mert ugye "a szocik eladták az országot"
Erre tessék...
 #180767  Szerző: tomee

Valamelyik cikkben szó volt róla, hogy Andy szeretett volna még új rádiót indítani . Kíváncsi vagyok, hogy ezek után lesz-e belőle valami.
 #180755  Szerző: mlaszlo

Glenn írta: 2019.01.20. 20:35
mlaszlo írta: 2019.01.20. 09:01felmerül a kérdés bennem, hogy minek is kellett nekik ez a frekvencia, ha nem indulnak el rajta.
Én ezt már az elején sem értettem...
Ha jó helyre kerül az adó és valóban Velence Meleg-hegyre teszik, akkor Budapest és a Velencei tó között sokat segíthet, ugyanis most a 96.4 DNy felé igencsak gyenge, még Budapesten belül Budafok-Nagytétény környékén is vannak vételi lyukak.
Nem értem, hogy ha pályáztak rá és megnyerték, miért nem indítják el.
 #180750  Szerző: Rebroadcaster

Nightman írta: 2019.01.21. 16:48 Részemről igazad van,de pl egy egyszemélyes ébresztőműsor mivel jobb?
Ők sem tudnak szaítani a "ma,903 éve született don korleone" és a napi horoszkóp.... Katasztrófa az is.. :/
Igen. Ez a másik véglet. Semmivel sem jobb. Egyedül nekem azzal van gondom, hogy nem tud megújulni a rádiózás itt Magyarországon. Nem azt mondom, hogy évente cserélgetni kell pl. a reggeli sáv műsorvezetőit egy országos rádióban, de azért 10 évente lehetne frissíteni. ( Legyen szó 1 személyről, vagy éppen háromról.) Nekem ez így baromira unalmas.
 #180749  Szerző: Dani

tomee írta: 2019.01.21. 17:27 Igazából itt nem arról van szó, hogy nem lehetne elképzelni a reggeli sávot Balázsék nélkül, csak momentán egészen biztosan földhöz vágná a rádió hallgatottságát a hiányuk. Balázs meg megmondta, hogy akkor fogják abbahagyni, ha már teljesen kifáradt az egész, mert már ők sem érzik már ugyanazt a lendületet, mint 2009-ben. Meg a világ is baromira megváltozott azóta.

Más kérdés, hogy milyen "kreatív mozgásterük" marad majd a jelen történések után, mert nem biztos, hogy a következő érdekeltség már ugyanilyen szemellenzős lesz velük szemben, mint Andy volt. Szerintem ezzel ők is baromira tisztában vannak.
Valóban megváltozott a világ, és ezt zenei téren is figyelembe kellene vennie a Rádió1-nek. Ami 10 évvel ezelőtt eladható volt (zenék kétóránkénti ismételgetése) az ma már koránt sem biztos, hogy menő. A Rádió1 vezetőségének el kellene ezen is gondolkoznia, de úgysem teszik. Pedig ha megtennék, akkor lehet hogy nem volna szükségük Balázsékra ahhoz, hogy elég hallgatójuk legyen.
 #180748  Szerző: tomee

Igazából itt nem arról van szó, hogy nem lehetne elképzelni a reggeli sávot Balázsék nélkül, csak momentán egészen biztosan földhöz vágná a rádió hallgatottságát a hiányuk. Balázs meg megmondta, hogy akkor fogják abbahagyni, ha már teljesen kifáradt az egész, mert már ők sem érzik már ugyanazt a lendületet, mint 2009-ben. Meg a világ is baromira megváltozott azóta.

Más kérdés, hogy milyen "kreatív mozgásterük" marad majd a jelen történések után, mert nem biztos, hogy a következő érdekeltség már ugyanilyen szemellenzős lesz velük szemben, mint Andy volt. Szerintem ezzel ők is baromira tisztában vannak.
  • 1
  • 509
  • 510
  • 511
  • 512
  • 513
  • 1022