kondalyuk írta: ↑2019.01.10. 15:55
Hétfő óta ki vannak emelve a magyar dalok az óraindítóban és külön sweeperekben is. Nem tudom ez azt jelenti-e, hogy több magyar zenét játszanak ezentúl, mert szerintem semmi változás nem történt a rotációban.
Én se tapasztalom, hogy több magyar szám lenne. Mondjuk amiből válogat a Petőfi, abból ennyi elég is. Ez is valahol jelzi, hogy a Petőfi évek óta szereptévesztésben van, illetve képtelen megtalálni a saját arculatát. A zenei listájában, a műsoraiban hemzsegnek az ellentmondások: játszanak 80-as, 90-es éveket meg "hiperújakat", de azt nem tudják eldönteni, hogy slágereket játszó adó akarnak -e lenni vagy sem. Mert ha az előbbi, akkor súlyos hiba tömegesen kihagyni az Európában első helyet is bejárt számokat a repertoárból (lásd: Ava Max "Sweet but psycho", George Ezra "Shotgun", vagy a nem első, de szintén éllovas 5 Seconds Of Summer "Youngblood", Imagine Dragons "Natural", és még hozhatnék kb. ötven ilyen példát). Ez annak fényében is ellentmondás, hogy amúgy Imagine Dragons-t, George Ezrát vagy 5 Seconds Of Summert ezerrel nyomatott a rádió az utóbbi hónapokban. A nem tudja a bal kéz, mit csinál a jobb másik minősített esete, hogy ha már európai No. One-okat nem adnak, még a vasárnapi európainak "gondolt" slágerlistájukon sem (???), hogy van az, hogy erre a listára felpakolnak (és agyon is játszanak) olyan számokat, mint Eagle Eye Cherry (Streets of you), FloRida (Sweet sensation), és ehhez hasonló idegesítő zenék, amik nemzetközi slágerlistát soha nem láttak, csak a Petőfi játszotta teljesen indokolatlanul agyon fél éven át.