Nem lehet a tropó miatt?Ezért nem is kérdeztem reggel, mert én is arra gondoltam.
Nem lehet a tropó miatt?Ezért nem is kérdeztem reggel, mert én is arra gondoltam.
DRoland írta: ↑2019.02.07. 19:39 Kérnék megerősítést: csak szerintem lett erősebb a gerecsei Retro?Nem lehet a tropó miatt? Ugyanis nálam a Korona jön most ott RDS-sel, miközben erős sistergés jelzi, hogy van alatta valami más is.
LuciFerko írta: ↑2019.02.07. 19:49Én is megnéztem, és valóban jobb lett, viszont nem örülnék előre, mert néztem a tbányai rádió 1-et és az is határozottabban jobban jön mobillal, fülessel. Szerintem a légkör miatt ... Jön a melegfront...DRoland írta: ↑2019.02.07. 19:39 Kérnék megerősítést: csak szerintem lett erősebb a gerecsei Retro? Eddig a zajból alig volt nálam felismerhető, most meg tiszta mono vétel. Először azt hittem csak a reggeli ködös időjárás miatt lehet esetleg, de most is ilyen.Igen, kicsit jobb lett.
DJLaci írta: ↑2019.01.29. 10:47 Lehet Hogy Érkeznek Balázsék És Akkor A Rádió 1 nek annyi A Lenne A Boldogság mert akkor vissza jönnének a helyi rádiók amit a rádió 1 tönkre tett1. Balázsék elmondták már, hogy nem mennek olyan rádióhoz, ahol beleszólnának a műsor szerkesztésébe, és mivel a rádió a fideszes médiaalapítványhoz tartozik, biztosan ez várná őket. Úgyhogy kötve hiszem, hogy átmennének a Retro-ra.