RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#181497  Szerző: mlaszlo

Nightman írta: 2019.02.08. 19:52 Szerintem pár napot várjatok ezzel.
A ködös időben olyan tropó volt egész nap főleg dél felől hogy a 89.5 híjján én ma.a Szerb Play-t hallgattam meg a zagrabi Anténa Fm-et.
Aminek meg kéne jönnie az meg a 9 elemessel se jön.
Dunaujváros pl St rds kéne legyen de valami(k) ugy elnyomja,hogy nyomokban sincs meg..
Most is az ö3 top 40et hallgatom stereoban,míg a pestiek alig jönnek.
Szóval össze-vissza katyvaz az egész éter..
Tropóvadászoknak ideális viszont..
Ennek nincs köze a terjedéshez. Majdnem két napig stabilan jó volt. Valószínűleg állítgatják az adót vagy az antennát és sajnos visszaálltak a hét eleji állapotra. Csak érthetetlen miért, mert azt gondolná az ember, hogy az a cél, hogy a lehető legjobb lefedettséget elérni egy frekvenciánál, nem pedig visszafojtani amennyire lehet.
 #181495  Szerző: LuciFerko

Meg tudom erősíteni, a 90.4 nagyon gyenge lett.
 #181494  Szerző: Nightman

Szerintem pár napot várjatok ezzel.
A ködös időben olyan tropó volt egész nap főleg dél felől hogy a 89.5 híjján én ma.a Szerb Play-t hallgattam meg a zagrabi Anténa Fm-et.
Aminek meg kéne jönnie az meg a 9 elemessel se jön.
Dunaujváros pl St rds kéne legyen de valami(k) ugy elnyomja,hogy nyomokban sincs meg..
Most is az ö3 top 40et hallgatom stereoban,míg a pestiek alig jönnek.
Szóval össze-vissza katyvaz az egész éter..
Tropóvadászoknak ideális viszont..
 #181493  Szerző: mlaszlo

LuciFerko írta: 2019.02.06. 09:18 Lényegesen erősebb lett a velencei 90.4, de az RDS még mindig problémás :)
Nem értem, ismét gyenge lett a 90.4, még talán gyengébb mint induláskor. Tegnap még az M1-esen is szólt Tatabánya felé, fogható volt Páty, Budakeszi irányában is, ma meg semmi. Szépen váltogatott a 96.4 és a 90.4 között, Érden is végre jó volt, ma meg csak a gyenge 96.4 maradt.
Két napig megmutatták milyen szép nagy területet fedne le ez a frekvencia? Most miért kellett visszaállítani a kezdeti nulla szintre? Csak nem az az oka, hogy a frekvenciaváltásnál kb. 10 másodperces lemaradás volt a 96.4-hez képest (ami a 93.1-el is fennáll)? De arra meg nem ennek kellene lennie a megoldásnak, hogy a jó lefedettséget megszüntetjük, nehogy összeérjen a 96.4 és a 90.4
 #181483  Szerző: zenefalo

Számomra olyan langyi Cooky mixe a Musicparty-hoz képest, pluszba még csak nem is friss zenékből van összeállítva, minimum 1-2 éves dalok. Ja és persze a napi rotáció zenéi is vannak benne. :( Most beolvasott egy smst: "Cooky, én úgy rühellek téged! Olyan kár, hogy megszűnt a másik rádió!"
 #181425  Szerző: LuciFerko

Na itt jön a csavar: a fehárvárit névleg más cég birtokolja, rájuk nem vonatkozik a 96.4-re kivetett bünti :)
 #181417  Szerző: noartist

asr27 írta: 2019.02.07. 12:59
A Médiatanács e heti ülésén a médiaszolgáltató kérelmére további öt évvel megújította a Székesfehérvár 94,5 MHz helyi rádiós médiaszolgáltatási jogosultságot, így a frekvencián 2024. május 17-ig továbbra is a 94.5 Rádió 1 szólhat majd.
Milyen érdekes! Pár hónappal ezelött kaptak büntit, Kórhatár besorolás baromságért..., ugyanazért, amiért a Music FM-nek nem hosszabbítottak.
https://24.hu/kultura/2018/11/28/radio- ... -buntetes/
Ezek szerint nem mindegyik rádióra vonatkoznak ugyanazok a törvények?? :ayfkm: :ayfkm: :ayfkm: :x :x :x :x

Ebben mélységesen egyetértek veled. Kb olyan az NMHH, mint az F1-ben az FIA a büntetések kiosztásakor. (aki követi a sportot, valószínűleg nagyon jól érti).
 #181392  Szerző: adika4444

"Balázsék ÉLŐBEN kapcsolódtak össze Bocskorékkal a Music FM utolsó napján. Nem fogod elhinni, mikről esett szó a műsorban!"
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 5474003897

Bochkor. Nem Bocskor. Vajon véletlenül írták el?...

Hopp: Felhívta valaki a figyelmüket a tévedésre. Korrigáló hsz törölve, név kijavítva. De az internet nem felejt (ld. szerkesztési előzmények)
 #181391  Szerző: szabogabor10

Ezen nem lepődünk már meg sajnos. Ez Nerisztán, és ennél még sokkal rosszabb is lesz, minden szempontból.
 #181389  Szerző: asr27

A Médiatanács e heti ülésén a médiaszolgáltató kérelmére további öt évvel megújította a Székesfehérvár 94,5 MHz helyi rádiós médiaszolgáltatási jogosultságot, így a frekvencián 2024. május 17-ig továbbra is a 94.5 Rádió 1 szólhat majd.
Milyen érdekes! Pár hónappal ezelött kaptak büntit, Kórhatár besorolás baromságért..., ugyanazért, amiért a Music FM-nek nem hosszabbítottak.
https://24.hu/kultura/2018/11/28/radio- ... -buntetes/
Ezek szerint nem mindegyik rádióra vonatkoznak ugyanazok a törvények?? :ayfkm: :ayfkm: :ayfkm: :x :x :x :x
  • 1
  • 503
  • 504
  • 505
  • 506
  • 507
  • 1022