shadoe írta: ↑2019.02.08. 20:56
"Félkötelező" hallgatni való [...] szombat 12h-16h Petőfi Top 40, ill. vasárnap 12h-16h Hamisított Európai Top 40 (igaz, hogy itt az igazi lista felét nem adják le, hanem a negyven számot "feltöltik" az ízlésüknek "megfelelő", amúgy slágerlistát sose látott számokkal...).
Ez igaz, viszont ebben a két műsorban, illetve hétköznap 16 órától a Napi 10-esben hallható mégis a legtöbb újdonság, sokkal frissebb a rotáció. Felüdülés hallgatni a rádió többi műsorához képest.
homerhamm írta: ↑2019.02.05. 20:04
Szerintem a rontom-bontom is teljesen fölösleges, így is van elég az R1-en meg a Musicon.
Ez a mixműsor sokkal "fogyaszthatóbb", főleg a hét eleji deep house mixek kifejezetten jók. Legalább ennél az egy műsornál megmaradt a régi Petőfiből a tematikusság, mindegyik nap más-más műfajú zenékkel. Tudom mire számíthatok. Nem mellesleg szerintem Meggyesi Gábor a 2016-os csapat egyik legjobbja, bármelyik sávban megállná a helyét.
Nagyon sajnálom egyébként a Petőfit. Mintha visszafelé mennénk. Miközben rádiókat szüntetnek meg és szűkül a piac, a maradék adók úgy válnak egyre szürkébbé és unalmasabbá. Ráférne már a Petőfi Rádióra egy gyökeres frissítés (zeneileg , on- és off-air arculatilag) és el kéne dönteni végre mit is akar képviselni. De mint tudjuk, nem akarásnak nyögés a vége...