noartist írta: ↑2019.02.09. 14:15
Dani írta: ↑2019.02.09. 14:06
noartist írta: ↑2019.02.09. 14:03
Ezúton is gratulálok a Music FM bezárása kapcsán tett megjegyzésekre valamennyi Rádió 1-es dolgozónak.
Nem értem a Rádió1 magabiztosságát, simán járhatnak ők is így.
Már a Kiss Anikót kifigurázó spot is csodálatos volt '16-ban. Igazán szellemes fikázni a konkurens rádió vezérigazgatóját. Az már csak a cseresznye a habon, hogy ebből emlékeim szerint több is készült.
Szerintem itt ugyanaz a helyzet Noartist, mint amit leírtam ezzel kapcsolatban a Music topic-ba "ellenségkeresés" címszó alatt. Ezt az egészet talán a R1 is úgy éli meg, mint édes elégtételt 2012 után, amiben még talán pici igazságtartalom is lehet, bár magam részéről ez inkább már kisdedó-óvodai szint.
Az is nem kicsit volt undorító, hogy Balázsék úgy ölelték keblükre péntek reggel a volt Önindító hallgatókat, mintha nagy "rendszerkritikusként" pont ők ne lennének tisztában a megszűnés valós indítékaival, meg azzal, hogy ebből minden bizonnyal, egyértelműen ők fognak a legtöbbet profitálni. Mindazonáltal simán beleállnak abba a színjátékba, hogy előtte való nap még reményüket fejezzék ki abban, hogy a "Music találjon majd új frekvenciát magának, ahol későbbiekben majd megszólalhat", mikor tökéletesen tudják ők is, hogy ez a rádió még egy megnyert pályázat esetén sem szólalhatna már meg.