A Rádió 1-en számomra két hallgatható műsor van: a vasárnap esti DJ Revolution, ahol megkapom a szükséges R'n'B adagomat egy hétre, és szinte felüdülés a napi hallgathatatlan rotációból kilépni és másfajta zenéket hallani. Néha megengedem magamnak a luxust, hogy a Disco's Hitbe is belehallgassak - ugyan kamu az összes "Billboard Top 40-nak", "UK Top 40-nak" nevezett lista (ezt nem is értem, miért csinálják), de hoznak fel olyan számokat, amiket én máshol nem nagyon hallok (most pl. Shawn Mendes "Lost in Japan", Bebe Rexha "I'm a mess", Olly Murs/Snoop Dogg új száma, Loud Luxury-tól a Body, vagy említhetném Martin Garrix újdonságát, Clean Bandit-Marinától a "Baby") - hajmeresztő, de ezek a számok a Petőfin se mennek - sőt Ava Max és a Panic! At The Disco High hopes is előbb ment itt, mint a Petőfin (és valóban, a Music Fm kapta fel először). Kiegészítő műsorként jó, de azt nem nagyon értem, miért az a koncepció, ami - tulajdonképpen minden második szám Rádió 1 playlistjéhez képest újdonság, közöttük meg állandóan a fél éves lement és unásig játszott számok... Ettől függetlenül nem nagyon lehet válogatni, főleg itt vidéken az FM sávban, vannak ezek a kötött programok, és még mindig inkább ezt hallgatom, mint a Petőfit az óránkénti 4-5 magyar számával.
tomee írta: ↑2019.02.18. 11:08Ne legyen igazam, de szerintem a Musicnak a Rádió1 miatt kellett elhallgatnia. Évek óta lehetett tudni, egyértelmű jelek utaltak rá, hogy a Rádió1-nek útjában állt. Egy Roxy is ugyanúgy zavarná a Rádió1-et, éppen ezért tartom nehezen elképzelhetőnek, hogy a MusicFM helyett bármi is elindulna.tomee írta: ↑2019.02.18. 09:17 Bakonyi Gábor orgánumát mondjuk én bírom, sokkal markánsabb, mint ami eddig volt. Furcsa volt a R1-en hallani, pláne a 96.4-en...Szerk: Visszahallgatva az adást, full régi Roxy rádiós szignálok feeling, bár azt nem tudom, hogy Bakonyi itteni megjelenése negatívan vagy pozitívan befolyásolja azt az elképzelést, hogy a későbbiekben újraindíthatják a Roxy-t...