RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#182563  Szerző: homerhamm

Remélem nem a héten hallok utoljára Guns N' Roses-t a Petőfin. :)
 #182385  Szerző: shadoe

Talán mert több értelme van DX-elni, mint Petőfit hallgatni, nem? Legalábbis a magam részéről egyre kevesebb magyar adót hallgatok, és egyre több külföldit (csak bírjam rendesen fogni).
 #182380  Szerző: Gyurii

Eltűntetek emberek, vagy ide nem néztek csak a DX alá? :D
 #182367  Szerző: Gyurii

Nyugodtan, akkor ezeket meglehetne irni nektek is...

Pesten nem erdekuk, hogy videken jol szoljon... Ado mukodjon, az hogy par helyen kb zero a vetel nem foglalkoznak vele.. :blush:

Ahogy irtak itt paran, eleg koltseghatekony modon lehetne megoldani tobb helyen is a tobb evtizedes peoblemakat csak akarni kellene... Legfokeppen AH-nal?!

Bekescsabanal mar egy helyi relé adó is megoldás lenne, viszont a Komadi adok felcserelese lenne talan a legjobb, es legegyszerubb!

Halason sajnos nem tudom mi lenne a megoldas nem vagyok arra jártas..
 #182366  Szerző: DRoland

Én ugyan nem hallgatom, de tudom, hogy Észak-Nógrádban sem jobb a helyzet, 102.6 Devin és 102.7 kékesi Petőfi nem szereti egymást, kicsit szakmaiatlanul fogalmazva. 22-es út, (Érsekvadkert-Balassagyarmat-Szécsény-Salgótarján). A 94.8 nem nagyon tudja helyettesíteni, de van, 93.7 meg 107.4 Kossuth kisadó, de, hogy minek az már más kérdés...
 #182365  Szerző: shadoe

Kiskunhalason valóban elég gyalázatosan szólnak az országos adók. Illetve nem is szólnak, legalábbis amikor én vonaton hallgatom, Kiskunmajsát elhagyva a R1 sem szól már (zárójel, elég nagy hülyeség volt Félegyházára is Majsára is R1-t tenni, akkor már ment volna Halasra...), a szentesi Petőfi elkezd haldokolni, Halasnál már vagy csak a helyi adó jön jól, vagy ha valami jön, hát a szerbek szerintem sokkal jobban, mint a mi országos adóink.
 #182364  Szerző: Kovi02

Gyurii írta: 2019.03.26. 20:24 Bandscan topic temajat itt folytatva.
En tamogatom! Gondolom nem peticio formajaban... :oops:

1.Legegyszerubb megoldas a 96.7 - 103.0 csereje lenne!

2. Pedig beuzemelni a 91.8-at pl... (Tenyleg erre a Dankot 100.9-re meg Petofit...)

Nem akarom masra haritani, de Joe Te sztem adatokkal (levelezeseiddel) megtudnad fogalmazni.

Szerintetek lehet ebbol a “kezdemenyezesbol” valami...?
Szerintem ha akartak volna bármit is tenni,már rég beüzemeltek volna egy helyi adót,hiszen ez a hálózat már több 10 éve ugyanilyen állapotban megy.(bár én a meglévő kevés helyi frekiből már egyet se adnék az államinak,így is túl sok van belőle)
Kiskunhalason kb. ugyanez a helyzet az országos adók vételével,mint Békéscsabán, a Retró a 103,3/105,5-n valahogy szól,de autóban menet közben alig, a Petőfin meg váltogat a 89,4/94,8/95,1/98,8/103,7 között,de városon belül kb. esélytelen a folytonos tiszta vétel,a Bartók még rosszabb. Itt is van üres hely a sávban,mégse tesznek semmit,még a helyi Kossuth relét is úgy "rakták",hogy a belvárosban néhol a kékesi MR2 zavarja. Szerintem fogadjuk el hogy ebben az országban vannak olyan helyek,ahol még az állami se szól jól.
 #182363  Szerző: Gyurii

Bandscan topic temajat itt folytatva.
En tamogatom! Gondolom nem peticio formajaban... :oops:

1.Legegyszerubb megoldas a 96.7 - 103.0 csereje lenne!

2. Pedig beuzemelni a 91.8-at pl... (Tenyleg erre a Dankot 100.9-re meg Petofit...)

Nem akarom masra haritani, de Joe Te sztem adatokkal (levelezeseiddel) megtudnad fogalmazni.

Szerintetek lehet ebbol a “kezdemenyezesbol” valami...?
 #182117  Szerző: homerhamm

Glenn írta: 2019.03.06. 17:05
homerhamm írta: 2019.03.06. 17:03R1 (szerintem) :D :D
Nyilván :D
Bár az is igaz, hogy ma is ment vagy háromszor ez a trombitás zene a Rádió 1-en.
Inkább ezt napi háromszor mint Mike Posner - Move On-t.
 #182116  Szerző: Glenn

homerhamm írta: 2019.03.06. 17:03R1 (szerintem) :D :D
Nyilván :D
Bár az is igaz, hogy ma is ment vagy háromszor ez a trombitás zene a Rádió 1-en.
  • 1
  • 244
  • 245
  • 246
  • 247
  • 248
  • 625