RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#182640  Szerző: homerhamm

Kovi02 írta: 2019.04.14. 17:58
kondalyuk írta: 2019.04.14. 17:44 Sok jó új zene van az utóbbi időben.
Csak éppen a Petőfi Rádió nem játszik egyet sem közülük. :D
(elnézve azt,hogy bekerülnek új zenék,de azután kevesebb mint 10 játszás után kiveszik őket,és emellett van kb. 30-35 szám ami lemegy napi legalább 3-szor és ezenkívül csak néhány "kiegészítő" főként magyar zene, így folytatva szerintem nemsokára már a Rádió 1 frissebb lesz ;) )
A legbátrabb Kodaline - Follow Your Fire ami a Petőfinek új közben még 1(!!!!!!!!!) éves szám már.
 #182639  Szerző: homerhamm

kondalyuk írta: 2019.04.14. 17:44
homerhamm írta: 2019.04.14. 15:19 Szerintetek holnap az "ajánlós" zenék közül kerül be valami a rotációban? (Az utóbbi két hónapban ilyen 18.-án hétfőn volt, ugye most meg 18.-a csütörtökre esik. :) )
Nagyon remélem, hogy igen. Sok jó új zene van az utóbbi időben. Mindig hétfőn frissítenek, de nem hiszem, hogy minden hónapban fix dátum szerint.
Volt már szombati frissítés is.
 #182638  Szerző: Kovi02

kondalyuk írta: 2019.04.14. 17:44 Sok jó új zene van az utóbbi időben.
Csak éppen a Petőfi Rádió nem játszik egyet sem közülük. :D
(elnézve azt,hogy bekerülnek új zenék,de azután kevesebb mint 10 játszás után kiveszik őket,és emellett van kb. 30-35 szám ami lemegy napi legalább 3-szor és ezenkívül csak néhány "kiegészítő" főként magyar zene, így folytatva szerintem nemsokára már a Rádió 1 frissebb lesz ;) )
 #182637  Szerző: kondalyuk

homerhamm írta: 2019.04.14. 15:19 Szerintetek holnap az "ajánlós" zenék közül kerül be valami a rotációban? (Az utóbbi két hónapban ilyen 18.-án hétfőn volt, ugye most meg 18.-a csütörtökre esik. :) )
Nagyon remélem, hogy igen. Sok jó új zene van az utóbbi időben. Mindig hétfőn frissítenek, de nem hiszem, hogy minden hónapban fix dátum szerint.
 #182631  Szerző: homerhamm

Szerintetek holnap az "ajánlós" zenék közül kerül be valami a rotációban? (Az utóbbi két hónapban ilyen 18.-án hétfőn volt, ugye most meg 18.-a csütörtökre esik. :) )
 #182603  Szerző: kondalyuk

djlacee írta: 2019.04.10. 20:19 Nekem pedig a "Nagyon Zenés" MR2 hiányzik, mégis úgy érzem, hogy egészségesebb most ebben a formában a Petőfi.
Én is nagyon nagy MR2 fan voltam és hiányzik az az éra, de én se abba az irányba terelném vissza, ha rajtam múlna. Viszont a jelenlegi helyzet se tetszik. Nincs semmilyen arculata, iránya, célcsoportja. Teljes katyvasz az egész. Szerintem nonszensz, hogy országos Retro Rádió mellett itt is előfordulnak a rotációban 80-asok; a magyar dalok tekintetében pedig ugyanúgy van alter és mainstream...
Bár 2016-ban nagyon elleneztem a felhígult zenei kínálatot és a műsorvezetők lecserélését, utólag visszagondolva az is jobb volt, mint most. Volt sodrása, lendülete, a szignálok is egyedibbek voltak, ma minden olyan steril. Lehetne a Petőfiből egy fiatalos, jó rádiót csinálni, csak akarni kéne...:)
 #182599  Szerző: djlacee

Nekem pedig a "Nagyon Zenés" MR2 hiányzik, mégis úgy érzem, hogy egészségesebb most ebben a formában a Petőfi.
 #182594  Szerző: shadoe

És akkor jöhetne a "Kettőtől ötig", meg a vízállásjelentés, meg a Kabarécsütörtök. Én szeretném. :yes:
[/quote]
Nem vagy vele egyedül, én is szeretném. Bármilyen őrültségnek hangzik, én még a 2000-es években kazettára vettem a Kabarécsütörtökből. És csatlakozhatna akkor már a Pophullám, a Magnósok Figyelem, a Slágermúzeum, Maloschik Róbert slágerlistaműsorai, stb.
 #182590  Szerző: Glenn

kondalyuk írta: 2019.04.09. 21:01A jelenlegi helyzetből kiindulva, meglepetésekre akkor lehetne számítani a Petőfin, ha távozna a csatornaigazgató...:)
És akkor jöhetne a "Kettőtől ötig", meg a vízállásjelentés, meg a Kabarécsütörtök. Én szeretném. :yes:
 #182580  Szerző: shadoe

A jelenlegi helyzetből kiindulva, meglepetésekre akkor lehetne számítani a Petőfin, ha távozna a csatornaigazgató...:)
[/quote]

Ezt nem én írtam... :) De attól még betalált. :)
  • 1
  • 245
  • 246
  • 247
  • 248
  • 249
  • 627