RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#183329  Szerző: Kovi02

shadoe írta: 2019.05.23. 18:38
homerhamm írta: 2019.05.23. 15:23 Lil Nas X ft. Billy Ray Cyrus - Old Town Road,
Szintén pozitívum Ed Sheeran/Justin Bieber számának szerepeltetése már a hétfői sávban (vadonatúj a felvétel).
Ezek még az Otvorenin is mennek(pedig ott nem viszik a friss zenéket túlzásba) :D
 #183323  Szerző: shadoe

homerhamm írta: 2019.05.23. 15:23 Lil Nas X ft. Billy Ray Cyrus - Old Town Road, nem gondoltam volna hogy ezt is játszani fogják valaha. :yes:
Örvendetes, főleg, hogy az utóbbi 1 évben a Billboard Hot 100/Radio Songs lista első helyezettjeivel nagyon mostohán bántak (lásd: Drake, Ariana Grande, Post Malone, stb.). Szintén pozitívum Ed Sheeran/Justin Bieber számának szerepeltetése már a hétfői sávban (vadonatúj a felvétel).
 #183321  Szerző: homerhamm

Lil Nas X ft. Billy Ray Cyrus - Old Town Road, nem gondoltam volna hogy ezt is játszani fogják valaha. :yes:
 #183011  Szerző: shadoe

A régiek igaz, elérhetőek a magyar éterben, úgy értettem, pl. az EMF Unbelievable-höz képest, amit kb. olyan gyakorisággal játszik a Petőfi, mintha vadonatúj zene lenne, ezek a régiek kevésbé vannak agyonmajmolva.
 #183009  Szerző: homerhamm

shadoe írta: 2019.05.05. 20:10 Kis mértékű javulást éreztem a Petőfin a hétvégén. Hallottam olyan régi zenéket, amik nem tipikusak (Usher: More, Enrique Iglesias/Nicole Scherzinger: Heartbeat, ill. Enriquétől a Ping-pong song, Chris Rea: Looking for the summer, Hurts: Wonderful life, Mc Hammer: Can't touch this), sőt az újak közt is van meglepetés (Billie Eilish: Bad guy). A nyakamat tettem volna rá, hogy Billie Eilisht ez a rádió sose fog játszani.
Billie Eilishen kívül a többit szokta játszani a Petőfi.
 #183004  Szerző: shadoe

Kis mértékű javulást éreztem a Petőfin a hétvégén. Hallottam olyan régi zenéket, amik nem tipikusak (Usher: More, Enrique Iglesias/Nicole Scherzinger: Heartbeat, ill. Enriquétől a Ping-pong song, Chris Rea: Looking for the summer, Hurts: Wonderful life, Mc Hammer: Can't touch this), sőt az újak közt is van meglepetés (Billie Eilish: Bad guy). A nyakamat tettem volna rá, hogy Billie Eilisht ez a rádió sose fog játszani.
 #182858  Szerző: ZooLa

ClassCredo írta: 2019.05.01. 15:28 Május 1-jén mindenki rákapott a Petőfi Rádióra online?
A legjobb helyezés és a legtöbb hallgató is ma jött össze nekik.
Kép
Nem.
Meg lett elégelve a sok hivatalos felszólító e-mail melyek mindig arról szóltak, hogy „szüntesse meg”, „nem jelenítheti meg a méréseket”, stb…
Az utolsó ilyen e-mail után jött a weboldal külföldre költöztetése és a domain váltás, melynek eredménye lett +9 TV csatorna és az összes olyan rádió mérése ami technikailag lehetséges. És így már Petőfi Rádió sem kivétel.
 #182857  Szerző: homerhamm

ClassCredo írta: 2019.05.01. 15:28 Május 1-jén mindenki rákapott a Petőfi Rádióra online?
A legjobb helyezés és a legtöbb hallgató is ma jött össze nekik.
Kép
Volt félóránként-óránként bejelentkezés a Nagy Futamról, szerintem azért.
  • 1
  • 240
  • 241
  • 242
  • 243
  • 244
  • 625