Attis írta: ↑2019.06.09. 21:49Szerintem még Andocsnál sokkal tovább elszól,mert a Fehérvári Luciferko azt írta hogy amikor még csak csendet sugároztak rdsel Fehérváron tudta fogni a kocsiból.bandika írta: ↑2019.06.09. 07:50 A kaposvári frekivel kapcsolatban van valakinek tapasztalata,hogy autóban melyik irányba meddig szól el?Északi irányban tapasztalataim szerint Andocs és Lengyeltóti a vége. De addig nem rossz.
Délre nem nehéz megjósolni: a 67-esen Bőszénfa, a 66-oson Gödre.
ksimiglai írta: ↑2019.06.08. 20:37 És a 96.4-nél is valóban jobb lenne az agglomerációban a Széchenyi-hegy,csak oda tudtommal a kecskeméti adó miatt nem lehet feltenni...Ez így van, de tudtommal nem a kecskeméti Gong, hanem a 96.3-as párkányi SRO 1 miatt nem lehet feltenni a Szecskára.
A Sas hegyet meg lehetne próbálni,az M1-esen sokkal szebben szól a KLUB és a Jazzy is,mint a 96.4 és a többi freki a Citadelláról, csak hát a Sas megy Buda belső kerületeiben rosszabb...
Adam írta: ↑2019.06.08. 23:31Nekem teljesen más a tapasztalatom a 105,7-el. ... A 99,4-el együtt tokeletes lenne.Ez majdnem igaz, de tedd hozzá, hogy csak autórádióval. A 105,7 a keleti parton egy "strandrádióval" elég gyenge volt, és valószínűleg Fonyód és Lelle környékén sem érnek össze jó minőségben. Én a 98,9-et indítanám inkább Tihanyból.