Mindig is volt, csak az elején rendkívül alacsony RDS jelszinttel ment.
shadoe írta: ↑2019.06.08. 20:25 Hát igen, különböző ízlések... ettől függetlenül az én ízlésemet nem szolgálja ki. Ezeket 2-3 hetes rotációban játssza, sokat ismétel. Illetve nem CSAK ezek a zenék voltak topon a 90-es években. Ez a közép-európai ízlésvilág, a tengerentúlon labdába se rúgtak ezek a zenék. Egy B. Tóthnak illene azokat is játszani, nem csak egyetlen műfajra, a német-magyar ízlésre szabott technora leszűkíteni a 90-es éveket, oszt jónapot, főleg, hogy a tengerentúliak világslágerek voltak. Lásd: Retro Top 40. Klamancsek Krisztián sokkal felkészültebb, alaposabb rádiós, és nem diszkriminál ill. helyez előtérbe műfajokat. Az ő műsora a Retro zászlóshajója, ja és amiből kiindultunk, bizony onnan sokat illenék a napi rotációba betenni. Kívánom, legyen így!Nekem más a véleményem erről. Nálunk a tengerentúli slágerek mindig másodlagosak voltak, itt az európai vonal volt mindig, az egykori Poptarisznyában is. Ezért helyes, hogy ma is ezek mennek benne. Jó, néha lehetne amonnan is zene, de szerintem nem fontos.
shadoe írta: ↑2019.06.08. 20:01Főleg mióta a Poptarisznya a Vengaboys-Whigfield-Aqua-Captain Jack szintjére züllött.Nekem meg azóta jó a Poptarisznya, mióta ilyeneket is hallhatok ott. Ugyanis a megszűnése előtt is épp ezek a zenék voltak topon.