RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#183872  Szerző: Rickykeee23

noartist írta: 2019.06.24. 10:33
Rickykeee23 írta: 2019.06.24. 06:44
tomee írta: 2019.06.22. 12:29

Azért 3 év alatt kb. lszrtak bármilyen jellegű újítást, mind zeneileg, mind műsorstruktúra szempontjából, mert az volt a mondás, hogy az elején monitorozták az igényeket, és az jött ki, hogy a hallgatóknak erre van igényük..

Pont most húznák elő azt a kalapból, hogy egyébként tudnak ők úgy rádiózni, mint régen? Pláne most, hogy elég beszédesen keresztbe tett nekik a médiatanács?
Nem tudom, hogy lesz-e szívatás a Rádió1-nél vagy sem. Mindenesetre én nagyon örülök annak, hogy kicsit Music Fm-esítik. Kifejezetten örülök, hogy Juhász Gery lesz a Dj Factory műsorvezetője. Nagyot fog rajta dobni, az biztos. Szerintem a zenei rotációt is kicsit átalakítják napközben. Cooky megmondom őszintén pótolható lenne. Sőt talán jobban is járnának ha őt lecserélnék. Csíptem a csávót, de lassan már kezd kicsit unalmas lenni. Lehet többet érne egy normális classic kívánságműsoros műsorvezető. Például el tudnám képzelni, hogy Király Tomi veszi át Balázséktól a stafétát aztán Györke Ati vezetné a kívánságműsort. Az egy órás mixet meg minden nap egy más-más dj készítené. Akár azok akiket leigazolnának a régi Music Fm-esek közül.
Ha ezt a változtatás jól csinálják, nagyon nagyot nyer a Rádió 1. Rengeteg hallgatót szerezne.

Kérdés... Meg tud-e maradni. Én szurkolok nekik. Mert szeretem ezt a rádiót.

Király Tomi egyedül reggelesnek? :blush: Nincs bajom vele amúgy, de ezzel gyorsan felvéshetnénk a Rádió 1-et egy fejfára.
Rosszul fogalmaztam, bocsi.. Úgy értettem, hogy Balázsék befejezik 10kor és 10-től Király Tomi 5ig. És onnan Györke Ati.
 #183870  Szerző: noartist

Rickykeee23 írta: 2019.06.24. 06:44
adam1400 írta: 2019.06.21. 17:55 https://media1.hu/2019/06/21/a-radio-1- ... QtKxdksWqE
Azért 3 év alatt kb. lszrtak bármilyen jellegű újítást, mind zeneileg, mind műsorstruktúra szempontjából, mert az volt a mondás, hogy az elején monitorozták az igényeket, és az jött ki, hogy a hallgatóknak erre van igényük..

Pont most húznák elő azt a kalapból, hogy egyébként tudnak ők úgy rádiózni, mint régen? Pláne most, hogy elég beszédesen keresztbe tett nekik a médiatanács?
Nem tudom, hogy lesz-e szívatás a Rádió1-nél vagy sem. Mindenesetre én nagyon örülök annak, hogy kicsit Music Fm-esítik. Kifejezetten örülök, hogy Juhász Gery lesz a Dj Factory műsorvezetője. Nagyot fog rajta dobni, az biztos. Szerintem a zenei rotációt is kicsit átalakítják napközben. Cooky megmondom őszintén pótolható lenne. Sőt talán jobban is járnának ha őt lecserélnék. Csíptem a csávót, de lassan már kezd kicsit unalmas lenni. Lehet többet érne egy normális classic kívánságműsoros műsorvezető. Például el tudnám képzelni, hogy Király Tomi veszi át Balázséktól a stafétát aztán Györke Ati vezetné a kívánságműsort. Az egy órás mixet meg minden nap egy más-más dj készítené. Akár azok akiket leigazolnának a régi Music Fm-esek közül.
Ha ezt a változtatás jól csinálják, nagyon nagyot nyer a Rádió 1. Rengeteg hallgatót szerezne.

Király Tomi egyedül reggelesnek? :blush: Nincs bajom vele amúgy, de ezzel gyorsan felvéshetnénk a Rádió 1-et egy fejfára.
 #183869  Szerző: Rickykeee23

adam1400 írta: 2019.06.21. 17:55 https://media1.hu/2019/06/21/a-radio-1- ... QtKxdksWqE

#183858  Szerző: tomee

Adam írta: 2019.06.22. 20:27
Wolfman írta: 2019.06.22. 19:31 Vajna személye volt a garancia arra, hogy a rádiót a médiahatóság támogatja. Vajna halála után a Rádió 1 nem került a KESMA-hoz. Ezért aztán a kormánypártnak nem is érdeke megtartani.
Már előtte nem került a Kesma-hoz az volt a probléma.
Viszont Vajna halála után “megbízható” ember került a Radio élére, szóval én ezért nem értem mi ez a szivatás a Rádió felé most. Gondolom a tulajdonos úgysem szól bele a szakmai munkába, neki az a lényeg, hogy fusson a szekér.
Nem pont az az egyik legnagyobb probléma, hogy azt sem igazán tudni, hogy kinek a tulajdonában áll ez a rádió?!... Én azt gondolom, hogy ezért megy a csesztetés.
 #183855  Szerző: Adam

Wolfman írta: 2019.06.22. 19:31 Vajna személye volt a garancia arra, hogy a rádiót a médiahatóság támogatja. Vajna halála után a Rádió 1 nem került a KESMA-hoz. Ezért aztán a kormánypártnak nem is érdeke megtartani.
Már előtte nem került a Kesma-hoz az volt a probléma.
Viszont Vajna halála után “megbízható” ember került a Radio élére, szóval én ezért nem értem mi ez a szivatás a Rádió felé most. Gondolom a tulajdonos úgysem szól bele a szakmai munkába, neki az a lényeg, hogy fusson a szekér.
 #183853  Szerző: Adam

tomee írta: 2019.06.22. 13:09
robert11 írta:már megy a Sound promója a fesztiválokkal kapcsolatban jutott eszembe. Lényeg, hogy lehet hallgatni a balcsin is az adót aztán hát ha lesz majd egy külön freki is vagy nem lesz így szétszabdalva. Én most is azt mondom hogy nem Best kellene hanem egy musicfmhez vagy Roxihoz hasonló adó az r1 mellé.
Sztem pont mostanság pukkant ki az a teória, hogy van még itt potenciál újabb rádiók beindítására. A Retro eléggé zsákutcának bizonyult, a R1 meg most örülni fog, ha 2023-ig nem kapcsolják le őket.
A Retro miért lenne zsákutca? Szerintem nem egy mozit nézünk. Nekem ugyan nem az esetem, és csak akkor hallgatom ha nem jön be más, de azt el kell ismerni hogy az akkori piaci helyzetben amikor indult, telitalálat volt, és meg most is az.
 #183851  Szerző: Wolfman

Dani írta: 2019.06.22. 15:39 Tudom, hogy Balázsék esetleg szerepet játszhatnak, de rajtuk kívül még mi lehet az oka, hogy "célpont" lett a Rádió1 a médiahatóságnál?
Vajna személye volt a garancia arra, hogy a rádiót a médiahatóság támogatja. Vajna halála után a Rádió 1 nem került a KESMA-hoz. Ezért aztán a kormánypártnak nem is érdeke megtartani.
 #183848  Szerző: Glenn

Adam írta: 2019.06.21. 21:53Nálam azért bőven tovább szólt a 90,6 gyengén, szenvedősen de nálam végig megvan a 90,6, Ordacsehinél vált a 99,4-re. Ez így persze átlagos rádióval nem megy.
Gyengén, szenvedősen nálam is megvolt, meg még több másik is, mint pl. a 94,1-es soproni. :shock: De ugye ez az élvezethez kevés. Az én rádióm azért az átlagnál picit jobb, és két antenna közül választ menet közben (ablak és tető), tehát ami ezzel nem jó, az nem jó.
 #183846  Szerző: Dani

Tudom, hogy Balázsék esetleg szerepet játszhatnak, de rajtuk kívül még mi lehet az oka, hogy "célpont" lett a Rádió1 a médiahatóságnál?
 #183843  Szerző: IstvánB

robert11 írta: 2019.06.22. 13:00 már megy a Sound promója a fesztiválokkal kapcsolatban jutott eszembe. Lényeg, hogy lehet hallgatni a balcsin is az adót aztán hát ha lesz majd egy külön freki is vagy nem lesz így szétszabdalva.
Más rádiók is adnak belépőket olyan fesztiválokra amik nem a vételkörzeten belül vannak. Nem feltétele egyik a másiknak.
  • 1
  • 458
  • 459
  • 460
  • 461
  • 462
  • 1023