RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#184317  Szerző: shadoe

De bőven lehet, valami szláv nyelvezetet véltem kihallani, és iszonyat erővel jön, az egyik gyanúm régebben is a kínaiak voltak. Már csak az a kérdés, a Lasert mikor hallhattam... akkor az volt a késő esti? :O
 #184312  Szerző: Kovi02

shadoe írta: 2019.07.24. 19:43
Kovi02 írta: 2019.07.22. 18:34

A Laser melyik frekin megy?
Helló, 7345 KHz, ahogy írtam 14-15h közt minden nap. Nem biztos, hogy Laser, valami kínai-orosz beütés lehet, nem értek hozzá. Vagy pedig hétvégén megy itt a Laser, hétköznap meg más. Nem tudom. Ha esetleg valamit kiderítesz róluk, engem is érdekel.
Nem a CRI szerb adása? Régebben azt hallgattam pont ebben az időpontban,és azon ment sok új szám.
 #184311  Szerző: shadoe

Kovi02 írta: 2019.07.22. 18:34

Helló, 7345 KHz, ahogy írtam 14-15h közt minden nap. Nem biztos, hogy Laser, valami kínai-orosz beütés lehet, nem értek hozzá. Vagy pedig hétvégén megy itt a Laser, hétköznap meg más. Nem tudom. Ha esetleg valamit kiderítesz róluk, engem is érdekel.
 #184277  Szerző: szabogabor10

Ez az ország halott rádiózás szempontjából is. Van néhány vidéki rádió (pl. Rádió 88), amelyik állítólag jobb valamivel, de a helyzet tragikus. Játszák napestig a végtelenül nyálas, és még zeneileg is szar magyar zenéket (Pefőfi kiemelkedik ebben, ha már helyben vagyunk), a nemzetközi újdonságokat meg hanyagolják. Szégyen. A Sláger az egyetlen, amit néha hajlandó vagyok hallgatni, amúgy csak holland/német/osztrák adókat a zeneiek közül.
 #184272  Szerző: shadoe

Lehet, hogy kavarodik már bennem... mert néha kínai rádiót, néha Lasert hallok, már gyűlnek a rövidhullámú adóim... (ha ez nem az, akkor este hallottam a Lasert, akkor bocsi).. 14-15 óra közt megy minden nap a 41 méteres sávon, kinyomozom pár napon belül a frekit a digitális kijelzősömön.
 #184268  Szerző: Kovi02

shadoe írta: 2019.07.22. 18:28 Nekem a Laser nevű mainstream rádiót szánták, meg is találtam a 41-es méteres rövidhullámon. Mivel Mo.-n mainstream rádió nincs, de normális rádió sem, el- ill. visszaüldöztek a rövidhullámra. Pont ott tartok, mint 20 évvel ezelőtt. Még egy-két médiatanácsos "szakmai" és "szakértő" döntés, hogy melyik valamirevaló rádiót szüntessék meg, és vissza is térhetünk a Szabad Európa korszakba. FM sáv nincs, SW és MW van, oszt jónapot. Nem baj, itt megtalálom Drake, Mariah Carey, Ariana Grande és a többiek újdonságait, amit soha a büdös életben egy magyar rádió le nem fog játszani, még egy év múlva sem, sőt a több türelmet, a hollywoodi történetüket és a nyári záporukat se ordíttatják a fülembe. Jó ez így, nyugi van, volt egyszer egy magyar FM sáv...
 #184266  Szerző: shadoe

Nekem a Laser nevű mainstream rádiót szánták, meg is találtam a 41-es méteres rövidhullámon. Mivel Mo.-n mainstream rádió nincs, de normális rádió sem, el- ill. visszaüldöztek a rövidhullámra. Pont ott tartok, mint 20 évvel ezelőtt. Még egy-két médiatanácsos "szakmai" és "szakértő" döntés, hogy melyik valamirevaló rádiót szüntessék meg, és vissza is térhetünk a Szabad Európa korszakba. FM sáv nincs, SW és MW van, oszt jónapot. Nem baj, itt megtalálom Drake, Mariah Carey, Ariana Grande és a többiek újdonságait, amit soha a büdös életben egy magyar rádió le nem fog játszani, még egy év múlva sem, sőt a több türelmet, a hollywoodi történetüket és a nyári záporukat se ordíttatják a fülembe. Jó ez így, nyugi van, volt egyszer egy magyar FM sáv...
 #184263  Szerző: Chucky

pébégáz írta: 2019.07.17. 08:58 A Petőfi már rég nem a fiatalok rádiója. Nagyjából a 30-as,40-es korosztályt akarják megcélozni szerintem,így elvileg nekem is szólna a 34 évemmel. Gondolom, ezért vannak dalok a 90-es évektől napjainkig.
Én 39 vagyok, de jelenleg én sem tudom, hogy melyik mainstream rádiót szánnák nekem. Ezt biztosan nem.... :x
Retro az inkább 50+, a Sláger pedig ugyanazzá válik lassan, mint bármelyik másik: nyomatják majd a lerágott csontokat. 90-től 2015-ig.
Pedig simán lenne helye egy tisztán és szigorúan 1990-2010 közötti zenéket játszó rádiónak, akik a megszokott 200 dalon túl "mélyebbre" is nyúlnak!
 #184221  Szerző: homerhamm

shadoe írta: 2019.07.17. 19:35 A Top 10-et pont ezért sose hallgatom. Én a negyvenes korosztály vagyok, és szeretem a 90-es éveket, de nem úgy, hogy ugyanazt a tíz számot játsszák abból az évtizedből, pláne hogy akkor is éjjel-nappal azokat játszották a magyar adók. A facebookos oldaluk is pont ilyen igénytelen semmi, csak ott a hírek a gagyi/limonádé kategória. Egyébként ma 16-17 óra közt 3x tekertem véletlenszerűen a Petőfire, az eredmény: 2 magyar, 1 James Blunt - Stay the night... No komment.
Hát szép...
 #184187  Szerző: shadoe

A Top 10-et pont ezért sose hallgatom. Én a negyvenes korosztály vagyok, és szeretem a 90-es éveket, de nem úgy, hogy ugyanazt a tíz számot játsszák abból az évtizedből, pláne hogy akkor is éjjel-nappal azokat játszották a magyar adók. A facebookos oldaluk is pont ilyen igénytelen semmi, csak ott a hírek a gagyi/limonádé kategória. Egyébként ma 16-17 óra közt 3x tekertem véletlenszerűen a Petőfire, az eredmény: 2 magyar, 1 James Blunt - Stay the night... No komment.
  • 1
  • 235
  • 236
  • 237
  • 238
  • 239
  • 625