(Ilyen gyorsan sem reagáltak még bejegyzésemre a fórumon, főleg hajnal 4:35 tájékán)

Glenn írta:Például még a budapesti 96,4 sem mindig mutatja a számcímet. Van, hogy csak név és telefonszám fut, és van, amikor ezek mellett egyszer befér a számcím is. Egy sz@r ez így, mert igaz, hogy alig akad ismeretlen zene, de ha mégis, annak sem adják meg a lehetőségét, hogy utánanézzen a hallgató. Azaz hallgasd egész nap, akkor hallhatod megint (akár kétszer-háromszor), de nehogy letöltsd.Lehet, hogy ez is a céljuk. Egyébként nemcsak Pesten áll fenn ez a "probléma". A szolnoki és veszprémi frekiken sosem láttam kiírva, de lehet, hogy a többinél sincs.
Adam írta: ↑2019.07.24. 12:21 https://media1.hu/2019/07/23/mar-nem-a- ... lajdonosa/Gondolom elővigyázatosságból lépték meg, hogy ne fordulhasson elő az, ami legutóbb a Class-nál. Pláne most, hogy eleve zűrzavaros a tulajdonosi kör.
A Morning show nevvaltasabol szerintem látszik, hogy ennek nincs akkora jelentősége![]()
Kovi02 írta: ↑2019.07.23. 20:19Messze nem mindegyiken, sőt. Az M7-es autópálya mentén csak a fehérvári adja, meg persze a 96,4 Pesten.djlacee írta: ↑2019.07.23. 20:11Nem mindegyik frekin megy? Én itthonról csak a szegedit tudom teljes RDS-sel venni,azon váltva megy a számcím és a Rádió1+szlogen+telefonszám.Kovi02 írta: ↑2019.07.23. 19:55 Várj 4 órát,és újra hallod,a rádió RDS RT-jében pedig meg tudod nézni az aktuálisan játszott számot.Ott csak rádiónév, szlogen és elérhetőség szerepel, legalábbis itt Sopronban...